Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONFLIKTY EKOLOGICZNE W ŁOMŻY |
Witam! Mam nadzieję,że zechcecie się Państwo wypowiedzieć na poruszony przeze mnie temat konfliktów ekologicznych w naszym mieście Łomża. Mam tu na myśli inwestycje/przedsięwzięcia zrealizowane bądź planowane na terenie miasta (lub w okolicy), które znacząco wpływają na stan środowiska. Bardzo chciałabym poznać Państwa opinię na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONFLIKTY EKOLOGICZNE W ŁOMŻY |
A jakie to inwestycje zagrażaja w łomży środowisku
|
|
Auguska, Podaj konkretne dane, a nie ogólniki. Nie każdy wie, co i gdzie będzie budowane. A ogólniki to tylko mącenie.
|
|
Z tego co mi wiadomo, na terenie Łomży nie są realizowane ani planowane do realizacji żadne inwestycje (te o których się mówi, to takie, o których się tylko mówi przed każdymi wyborami i nic z ich realizacji nie wyjdzie). W zwiazku z tym nie będzie żadnych konfliktów ekologicznych. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Dziewczyna pewnie pisze jakąś pracę do szkoły i taki miała temat. Ale co tu w Łomży szukać jak tu żadnych porządnych inwestycji nie ma? Może przerzuć to na inne misto i tam poszukaj.
|
|
Prawdopodobnie szukuje się duża inwestycja dotycząca unieszkodliwiania osadów pościekowych.
|
|
heh bardzo trafne Łomżan. Tak ,dokladniej to studiuje architekture i urbanistyke i mam rozwazyc konflikty ekologiczne w mojej miejscowosci. No coz musze sie z Wami zgodzic, ze zaduzo to tu nie ma niestety co rozwazac... ;). A przyklady typu wyciecie drzew na Starym Rynku, gdzie podobno kiedys byly (bo ja tego juz "niestety" nie pamietam) i fontannta tez podobno byla, pod ten pusty placyk...to raz, ze mocno przedawnione, dwa ze raczej nie usatysfakcjonuje moich wykladowcow ;). Ale dziekuje za szczere checi. Jakby ktos jeszcze chcial cos podpowiedziec byloby milo :). pozdrawiam a_g_u_s_k_a
|
|
Wyciecie drzew podczas remontu stadionu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |