Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koncentrator tlenu |
Witam, Czy ktoś wie czy w Łomży albo okolicy można wypożyczyć koncentrator tlenu? Albo gdzie najtaniej kupić nowy? Proszę o porady. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koncentrator tlenu |
a dokładniej co to jest i do czego ma być?? .........................................................................
|
|
zajrzyj na allegro tam można kupić albo wypożyczyć. Ja kiedyś dwa lata temu przez allegro wypożyczyłem. uWAGA NIE BIERZ STARYCH MODELI BO TO STRASZNEI CUIĘZKIE MASZYNY I ROBIA DUZO HAŁASU.
|
|
Można było wypożyczyć w sklepie medycznym przy ul.Kazańskiej
|
|
To urządzenie, które dostarcza powietrze ze zwiększoną ilością tlenu. Ma ułatwiać oddychanie.
|
|
A jeszcze się zapytam, gdzie oprócz Kazanskiej i Hipokratesa są sklepy ze sprzętem medycznym?
|
|
ulica Szkolna łączy Senatorską z Dworną
|
|
Zadzwoń mam koncentrator tlenu zadzwoń: 512 623 234.
|
|
też mam koncentrator tel.784389321
|
|
Niestety choroby tego typu dotykają coraz więcej osób. Temat koncentratorów tlenu pojawia się często, ale wciąż niewiele osób wie czym w rzeczywistości jest taki koncentrator i jak działa. Dla osób, które chciałyby uzupełnić wiedzę zostawiam namiary na ciekawy artykuł https://www.patronus-med.com/czym-jest-i-jak-dziala-koncentrator.
|
|
Można wypożyczyć na Rybakach. tadek
|
|
Witam polecam sklep medyczny i sprzęt idealny na zajęcia na uczelnie i do szkoły Symulacja medyczna. Nasza pracowania zamówiła i studenci bardzo sobie chwalą. nauka wygląda zupełnie inaczej.
|
|
Dobry koncentrator tlenu na pewno się przyda. To może być coś wspaniałego!!! _____________________ Pisanie prac magisterskich po niemiecku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |