Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie zamawiałyście zaproszenia ślubne? |
Niedługo wychodzę za mąż i już czas pomyśleć o zaproszeniach. Możecie mi polecić, gdzie najlepiej je kupić? Jestem dość wybredna. Ten, kto nie ma racji, krzyczy najgłośniej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie zamawiałyście zaproszenia ślubne? |
|
zajebi...sa w rybnym no wiesz w blaszaku tylko dla wybrednych :) pa kołtunie :)
|
|
Na chłopców jak zawsze można liczyć :) A tak na poważnie, to my sobie sami zaprojektowaliśmy. dzięki temu były oryginalne i dokładnie takie, jakich chcieliśmy. Może też spróbuj? Nie jest to trudne, zresztą w sieci znajdziesz kreatory. A wydruk też nie nastręcza problemów, można nawet samemu w domu. My jednak woleliśmy profesjonalnie, dlatego zamówiliśmy w drukarni internetowej Nie było to drogie, no i bardzo ładne wyszły. Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje.
|
|
Zamawialiśmy na allegro, możesz zamówić próbki, żeby sprawdzić jak zaproszenie wygląda \"na żywo\". ...........................................
|
|
My zamawialiśmy u Marczyka na przykoszarowej. Naprawdę ładne maja zajrzyj .........................................................................
|
|
Na allegro mnóstwo pięknych zaproszeń można znaleźć.
|
|
Zamawialiśmy na stronie studiobrzoza.pl, bardzo profesjonalnie i byłam bardzo zadowolona z efektu, ślub był we wrześniu 2016 (zaproszenie proste i eleganckie wegług mnie na perłowym papierze z niebieskimi kwiatami). Z mojego polecenia koleżanka zamówiła też u nich ślub był w pażdzierniku 2017, ona też była bardzo zadowolona z współpracy :) (różowe zaproszenia z rysunkową parą).
|
|
Na allegro jest tego pełno :) my też tam zamawialiśmy. Znaleźliśmy super firmę, ktora wykonała nasz projekt.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |