Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odszkodowanie |
Jakiś czas temu miałam lekki zabieg po którym nie miało być śladu a przez błąd chirurga mam dziesięciocentymetrową bliznę. Będę się starała o zadośćuczynienie za błąd medyczny. Mieliście w życiu kiedyś taką sytuację?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odszkodowanie |
Każdy lekarz ma obowiązkowe ubezpieczenie OC zawodu ,powinnaś zgłosić się do tego lekarza i poprosić o nr. polisy.
|
|
Tylko pytanie, czy ubezpieczyciel nie będzie chciał Cię oszukać i zaproponuje zdecydowanie niższą rekompensatę niż Ci przysługuje... Dlatego zamiast się użerać i liczyć na dobrą wolę, postanowiłem działać inaczej i szukałem firmy odszkodowawczej, która będzie mnie reprezentować w walce o sprawiedliwość. Poświęciłem kilka tygodni na gruntowne zapoznanie się z ofertami, a przede wszystkim opiniami klientów. I tak mój wybór padł na Krajowy Rejestr Osób Poszkodowanych i zdecydowanie tego nie żałuję Od samego początku zauważyłem, że znają się na swoim fachu i bardzo profesjonalnie podeszli do mojego problemu. Pokazali mi, że mam naprawdę duże szanse na wywalczenie wysokiego odszkodowanie i teraz wspólnie szykujemy się na batalię sądową. I jestem dobrej myśli!
|
|
Znam osobę, która miała, sądziła się ze szpitalem o odszkodowanie.
|
|
Walka ze szpitalem o odszkodowanie jest na pewno długotrwała, ale masz gwarancję, że otrzymasz należne Ci odszkodowanie, a nie tylko jego namiastkę.
|
|
Wydaję mi się że walka będzie łatwa dzięki http://prawapacjenta.org/ wiele wartościowych rzeczy tam się dowiedziałam.
|
|
Autor: kornelka434 (---.actus-info.pl) Data: 05-02-18 10:38 Jakiś czas temu miałam lekki zabieg po którym nie miało być śladu a przez błąd chirurga mam dziesięciocentymetrową bliznę. Będę się starała o zadośćuczynienie za błąd medyczny. Mieliście w życiu kiedyś taką sytuację? Autor: kornelka434 (---.play-internet.pl) Data: 07-02-18 15:24 Wydaję mi się że walka będzie łatwa dzięki http://prawapacjenta.org/ wiele wartościowych rzeczy tam się dowiedziałam. Jest pytanie jest odpowiedź!! Admin nie śpij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Żenada... Ludzie chcą jej pomóc, wypisują porady, a okazuje się, że to tylko prymitywna reklama. antyon napisał(a): > > Autor: kornelka434 (---.actus-info.pl) > Data: 05-02-18 10:38 > > Jakiś czas temu miałam lekki zabieg po którym nie miało > być śladu a przez błąd chirurga mam > dziesięciocentymetrową bliznę. Będę się starała o > zadośćuczynienie za błąd medyczny. Mieliście w życiu > kiedyś taką sytuację? > > > > Autor: kornelka434 (---.play-internet.pl) > Data: 07-02-18 15:24 > > Wydaję mi się że walka będzie łatwa dzięki > http://prawapacjenta.org/ wiele wartościowych rzeczy tam się > dowiedziałam. > > > Jest pytanie jest odpowiedź!! > > Admin nie śpij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |