Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konkretny prawnik szukam |
do sprawy rozwodowej, konkretny i rzeczowy,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konkretny prawnik szukam |
604 287 157 Dr Piotr Worona
|
|
Z czystym sercem polecam pana Dariusza Mieczkowskiego, który przyjmuje przy ul. Dwornej 31. To konkretny i rzeczowy młody człowiek, któremu chce się pracować i co najważniejsze w rozsądnej cenie. Zainteresowanym podaję numer tel. 512 273 144. Pozdrawiam.
|
|
Trzeba się wziąć za siebie i ratować małżeństwo bo przecież się przysięgało wprawdzie bez adwokata ale w kościele i przy świadkach...i teraz taki ktoś szuka pomocy i nie zważając na przysięgę , świadków, kościół rozwodzi się...
|
|
Etanol nie zawsze ma to sens, chyba że się lubi być męczennikiem:) Rurku nie mam pojęcia odnośnie sprawy rozwodowej, ale konkretną i rzeczową jest Pani Ewa Krasowska. Kasia..
|
|
Jeśli do sprawy rozwodowej, do tego konkretny i rzeczowy to tylko adwokat Patrycja Polak-Lewańczuk. Polecam, polecam, polecam. Sam się przekonaj: 660480017. Ma kancelarię na polowej. Pozdrawiam
|
|
Byłem u Pani Krasowskiej. Popieram jest rzeczowa. co do samej sprawy. Rozwód jest konieczny bo nie chce mieć potem problemów.
|
|
Polecam Mecenasa Artura Antoniewicza. Prowadził mi sprawę rozwodową. Zaangażowany w sprawę, konkretny. Ma kancelarię przy ul. Hipokratesa
|
|
Zdecydowanie polecam mec. Krasowską. Duża wiedza i doświadczenie.
|
|
Trzeba szukać takiego, który będzie czytał akta...
|
|
Polecam adwokata Artura Antoniewicza tel 607 867 332. Ma kancelarie w Łomży i Warszawie.
|
|
Ja bardzo polecam te Panie:) https://kabaczynska-dula.pl/zakres-uslug/prawo-rodzinne/
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |