Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulary |
Jakiego okulistę polecacie? gdzie jest największy wybór i atrakcyjne ceny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulary |
przez neta. szkła są te same co w sklepach. a z kolei w sklepach są zawyżone ceny po jedna włoska firma ma monopol na rynek okularów na świecie 78% posiadają zarówno fabryki jak i wiekszosc sklepow. ceny okularów są zawyrzane o około 600%
|
|
Mam koleżankę która pracuje u optyka. I często mówi, że ludzie przychodzą mierzą, spisują model i kupują taniej przez net :)
|
|
Tak też można, choć jestem zwolenniczką kupowania przez internet, to w kwestii okularów wolę to robić osobiście.
|
|
Chyba o optyka chodzi, a nie o okulistę :) U okulisty okularów się nie kupi, on jest lekarzem. Poszukaj optyka i sklepu optycznego :D
|
|
Mądre słowa. Jednak zanim pójdziesz do optyka, to idź lepiej do okulisty. Nie wszędzie badają wzrok.
|
|
Jeśli masz receptę, to bez problemu kupisz okulary przez internet. Ja właśnie tak zrobiłam, trochę obawiałam się czy będą mi pasować, ale zmierzyłam poprzednie oprawki i wybrałam o podobnych wymiarach. Nie będę podawać nazwy internetowego optyka, bo zostanę posądzona o reklamę. Mogę tylko powiedzieć, że akurat była wyprzedaż oprawek i za całość razem ze szkłami średniej jakości zapłaciłam 100zł. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |