Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Portfel męski |
Szukam jakiegoś portfela dla siebie, zależy mi na tym by był on wykonany ze skóry i był przestronny wewnątrz. Znalazłem ładny portfel od Money Kepper i zastanawiam się czy go nie kupić. W sumie moja żona ma portfel tej firmy i jest bardzo zadowolona, więc chyba też się na niego zdecyduje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Portfel męski |
siemanko ja od mikolaja ( od dziewczyny ) dostalem bardzo fajny portfel WITTCHEN-a duzo miejsca na karty . hajs itd polecam :)
|
|
też szukam i nie mogę znaleźć za mało miejsca na karty we wszystkich olaboga, ale kto szuka ten znajdzie:) macie linki podajcie i ja zobaczę
|
|
Wybór portfeli jest tak duży i można je znaleźć w tak wielu miejscach, że ja nie mogę.
|
|
Ja szczerze polecam portfele Petterson, świetna jakość, skóra 1 klasa, duży wybór modeli, cenowo może i nie najtańsze, ale posłuży na pewno kilka lat. W Łomży mają na Starym Rynku w takim sklepie obuwniczym na rogu albo niżej na Długiej w pawilonie wolnostojącym po lewej stronie, naprzeciw Funk&Soul. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |