Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nocna pomoc |
Mam pytanie jak internauci widza to, że małymi kroczkami powstaje nam państwo kościelne gdzie księża powoli przejmują niektóre zawody a chodzi między innymi o szpital w Lomzy, nijaki ksiądz jawnie podebral prace i wozi lekarzy w nocnej i świątecznej pomocy, zarabiając przy tym, jest tez i strażakiem tak ze kolejny zawod może być zagrożony, czekać kiedy kupi radiowóz. I będzie wlepial mandaty za zle parkowanie pod kościołem. Ja sie pytam czy my zwykli obywatele tez możemy pójść do kościoła przejść sie z taca i zebrać od wiernych pieniądze na chleb bo kościół zabiera nam miejsca pracy. Jestem katolikiem ale wierzę w Boga a nie w księdza, wybrał sobie taki zawod to nie go tylko wykonuje i pozostawi inne zawody w spokoju.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nocna pomoc |
O co kaman ? Bo nie kumam? Jaśniej proszę Klid
|
|
To go zastap jak cie tak to boli. Zwolnili cie z pracy i zastapili ksiedzem czy jak? Kazdy jako wolny czlowiek moze robic co chce, a twoje skargi na forum wskazuja na nieporadnosc zyciowa.
|
|
Ewuncia1 tak do twojej wiadomości pracuje i mam sie dobrze ale wkurza mnie takie podejście jak twoje , uważasz ze jak ktoś jest księdzem o już mu wszystko wolno. Niech każdy wykonuje swoja prace i nie wpier...... Sie innym.Takie rozumowanie jakie ty masz to ja mogę pójść w niedziele do kościoła i msze odprawić lub po kolendzie chodzić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |