Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lechia gdańsk vs Łks |
czyżby Łks znów porażka Łks z lechem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lechia gdańsk vs Łks |
miało byc::::::: czy łks przegra z lechem??
|
|
Lech to nie Lechia...
|
|
Kto jest za banem dla tego downa?
|
|
Tak , to kibic Jagi , a oni się między sobą biją i zarzynają.
|
|
a złe podejście , jaga chociaż odnosi sukcesy , z lechem będzie przegrana , dokopio łks 3:1
|
|
Debilu! nie Lechem tylko Lechia...i ty nie badz taki jasnowidz! z tym wynikiem? I ile ty masz lat, ze takie bledy robisz? ZENADA!! i jeszcze cos! jak ci cos nie pasuje w temacie to sie nie odzywaj...przynajmniej inni z tego skorzystaja! Do widzenia! (mam nadzieje, ze nie!) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
on ma 13 lat i jest epimeteuszowy :)
|
|
zly czlowiek , ty debilu , ja ten temat założyłem , ile ty masz lat , ślepy jesteś , a duzy , widziałeś mnie , znasz mnie??>? Jak z unio przegrali przegrajo i z Lechem
|
|
JAGA JAGA JAGIELLONIA 3LITEROWA łOMZYNSKA QRWA SPORTOWA .................
|
|
dobrze mówisz , jaga ,3 literowa jaga , a łomzanie to Qrwa sportowa
|
|
Kto rozdaje internet dla takich debili ?? żeby to było forum z modem to byś już wyleciał na zbity pysk i nie wrucił tutaj, ale tu jest jak jest każdy robi co chce...
|
|
śmierdzi zdechłymi rybami
|
|
|
BARTES , ALE Z CIEBIE TYRAN , DEMOKRACJA CHŁOPIE , XXI WIEK
|
|
prawodomuwny już raz się wypowiadałem. Po 1 NIE Z LECHEM(bo jest LECH POZNAŃ) tylko Z LECHIĄ GDAŃSK GRAMY! Po 2 ile ty masz lat??? Dziecko neostrady...po co zakładasz tematy w których piszesz bezsensownie?! TYLKO ŁOMŻA! ŁKS!!!
|
|
prawdomuwny ... w necie to ty mozesz byc kozak bo niby anonimowo ale skoro taki kibic jagi to choc z szalikiem na st rynek i zobaczymy PS*Lech to jest Poznan a Lechia to Gdansk.
|
|
LECHIA SZAJS GDANSK- lks lomza 4-1 tyle w jutrzejszym temacie
|
|
Powiadacie ze =====prawdomowny======= to dziecko neostrady????chłopaczki popatrzcie na swoje pierdoły na necie co wy wypisujecie na JAGIELLONIE wy to jestescie dzieci NEOSTRADY wiekszej napinki to niewidac z nikad ale z lomzy to ulalala lomza szaleje maja swoja promocje na neta tak jak pisałem wczesniej jutro to na 100% w plecy i wypad do 3 ligi albo nizej zycze wam tego.
|
|
No przegra bo co mają zrobic....ŁKS oczywiście. A jestem z Łomży Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
WOW - schowaj sie prawdowmuwny - schowaj sie i nie pokazuj / nie zakładaj tematów w których z góry skazujesz ŁKS na porażkę, a potem okazujesz siię jego najlepszym kibicem. a za ten tekst: "dobrze mówisz , jaga ,3 literowa jaga , a łomzanie to Qrwa sportowa" powinni Ci jakąś nagrodę dać. jesteś głupi jak but.
|
|
proszę nie obrażać butów ;)
|
|
prawdomowny ! kretynie! juz cos ci napisalem!! nie udzielaj sie tu! |||||NIE KARMCIE TROLI||||| dzieci neostrady! paszol! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
przegrywamy...1:0 ____ ^_^
|
|
Przegraliśmy 3:1 :(
|
|
Pogratulować. Czerwone światło w tunelu do III ligi.
|
|
Felix chciales powiedzieć zielone... Łksie! chyba za dużo tych porażek,czas z nimi skonczyć,nieprawdaż?!!! ____ ^_^
|
|
hahahah co wygrali??
|
|
Fakt - zielone. Ja się nie dziwię, że idzie im tak jak idzie. Kłopoty finansowe, brak stadionu i ta niepewność co dalej. To wszystko na pewno wpływa demobilizującą na sytuację w drużynie, a zatem i na grę. Ale dalej kibicuję ŁKS-owi.
|
|
sorry cavalera, ale do czego można porównać takiego kretyna? przepraszam buty :P
|
|
łks jak Małysz , do wygrania brakuje niewiele , to przez prezesa , a do wygranej brakuje nie wiele !!! Niema się co oszukiwać , ten skład nienadaje się do II ligi!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |