Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
błąka sie piesek |
W okolicach ulicy Sybiraków i Szmaragdowej błąka się średni czarny piesek z czerwoną obroża najprawdopodobniej przestraszył się huku sylwestrowego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: błąka sie piesek |
jakim trzeba być głupkiem, mówię o właścicielach psów, żeby zakładać dziesiątki postów o niestraszeniu piesków petardami, a potem nie umieć samemu o tego pieska zadbać .... kto ma to za was robić ??? umiecie od innych wymagać i innych pouczać a sami nie umiecie swojego pieska przypilnować ... posiadanie psa to odpowiedzialność, pies to nie zabawka, pseudo dobre serduszka !!! psy posiadałem 20 lat swojego życia, nigdy żadnego nie zgubiłem, nigdy żaden mi nie uciekł ... żenada !
|
|
Ja natomiast bardzo lubię jak piesek mi ucieka bo wtedy mogę go poszukać a co za tym idzie mam co robić. Jutro chyba ucieknę swojego pieska abym mógł go poszukać.
|
|
Re: błąka się piesek |
Wygląda na to, że psiak nadal szuka domu:( Dziś rano na w okolicach ROK-u przy ul. Małachowskiego widziałam czarnego psa z czerwoną obrożą. Spał pod choinką:)
|
|
Efekt wystrzeliwanych fajerwerków.
|
|
Na stówę biedak spanikował z powodu fajerwerków...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |