Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala weselna |
czy jest w okolicach łomży Śniadowa ostrołęki jakaś sala weselna gdzie można skorzystać z własnego cataryngu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala weselna |
zadzwoń 606764374
|
|
Chyba catering a nie cataryng ;)
|
|
Sala przy Gminnym Ośrodku Kultury w Miastkowie.
|
|
na ile osób jest ta sala w miastkowie
|
|
ponawiam temat
|
|
zajrzyj sobie tu! ja polecam tę salkę. Zarówno ze względów estetycznych jak i organizacyjnych mnie nie zawiedli. Cenowo dobrze wyszłam, wydałam tyle ,ile było umówione. Zadzwoń do nich i spytaj się o własny catering
|
|
Ja od razu jak znalazłam salę weselną, to szukałam przepięknych ozdób na nią i nie oszczędzałam kasy. Girlandy na stół, serpentyny czy balony http://godanparty.pl domówiłam jeszcze mieszadełka do drinków i słomki.
|
|
Jeśli szykuje się dobre weselicho to polecam Wam fotobudka dąbrowa górnicza. Bardzo fajna dodatkowa atrakcja :)
|
|
Jest kilka sal weselnych, gdzie można swoje jedzenia podawać ale nie wiem czy akurat koło Łomży. Przy Mońkach u Wałęsy wiem, że można i koło Białegostoku w Kiszukówce też. Tam zresztą nie ma innej opcji bo nie mają swojej kuchni. Można zamówić jedzenie ze swojego źródła lub z 5 Dębów w Supraślu. www.kbfoto.com.pl
|
|
Wacek123aa napisał(a): > Jest kilka > sal > weselnych, gdzie można swoje jedzenia podawać ale nie > wiem czy akurat koło Łomży. Przy Mońkach u Wałęsy wiem, > że można i koło Białegostoku w Kiszukówce też. Tam > zresztą nie ma innej opcji bo nie mają swojej kuchni. Można > zamówić jedzenie ze swojego źródła lub z 5 Dębów w > Supraślu. >
|
|
Musiałam zrobić mały poczęstunek na terenie Białegostoku dla 40 osób (szwedzki stół, poczęstunek na stojąco) i doszłam do wniosku, że poszukam zamówię catering w Białymstoku lub w okolicy. Miałam catering z \"5 dębów\" - parę dań + desery, kilka butelek wina. Nie polecam. Żałowałam bardzo. Np. polędwiczki z kurkami brzydko pachniały, były jakby z nieświeżego mięsa, itd. Desery malutkie, przypominające \"cudeńka\" z marketu, \"zalatujące\" sztucznością, itd. Niektórym smakowało, ale moje łomżyńskie podniebienie jest bardziej wymagające, przynajmniej wymagam świeżości. Zdecydowanie smaczniejsze jedzenie i tańsze miałabym, gdybym zamówiła catering w \"Gracji\" w Kupiskach, nawet z dowozem do Białegostoku byłoby lepsze i tańsze. Wiem co mówię, bo byłam tam na sylwestra, tam zorganizowaliśmy wesele syna, a potem chrzciny wnuka. Te \"5 dębów\" jest przereklamowane, polecono mi ich, ale się zawiodłam. Mądry Polak po szkodzie.
|
|
Moim zdaniem dobra sala weselna musi kosztować. Wówczas jakość tego miejsca będzie odpowiednia. _________________________________ Pisanie prac z socjologii - blog
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |