Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opel Insignia |
Witam, noszę się z zamiarem kupna takiego auta. Interesuje mnie opinia użytkowników. Godne polecenia auto? Chcę silnik benzynowy i nie wiem jaki silnik ( normalna jazda głównie miasto) czy 1,8l 140kM nie jest za słaby na taką budę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opel Insignia |
bylem jakis czas temu w salonie ogladalem insigne i zefire nie przekonali mnie
|
|
|
Jak to w oplu ewentualne naprawy w rozsadnych cenach. Wiekszych awarii nie ma. Co do silnika to sprawa indywidualna. Najlepiej znajdz pare egzemplarzy,przejedz sie i ocen na ile Tobie wystarczy. Ze swojej strony polecam 1.6 turbo, jednostka mega bezawaryjna z dobra opinia
|
|
I jak zamierzasz wozic z tylu osoby powyzej 1.8m to beda mialy nisko ze wzgledu na uciekajacy dach w sedan/hatchback. Ale to sobie sprawdz robic przymiarke
|
|
Sami fachowcy, Insignia i hatchback? Opel jak opel, leje się to z pod pokrywy, to ze skrzyni. Padaja czujniki. Jaka cena, taka jakość.
|
|
|
Ja jak ja patrze fachowiec ze hej. Rozumiem ze insygni w hatchbacku woim zdaniem nie ma? Zatrzymales sie chyba w erze kadeta
|
|
Bo nie ma, ale jak nie umiesz odróżnić liftbacka od hatchbacka to o czym z toba rozmawiać? I nie pisz rozumiem, bo ludzie bez mózgu nie rozumieją.
|
|
Haha chlopie liftbacka to ma skoda, a opel ma hatchback. Zajrzyj sobie chociazby na strone producenta i sie nie pograzaj. Bez mozgu to twoj ojciec byl, ze cie splodzil, a teraz wszyscy musza to znosic.
|
|
https://www.opel.pl/bypass/download/pl/Insignia_11.0_Long_web_PL.pdf Masz zebys nie musial za dlugo szukac poczytaj sobie gazetke
|
|
A pardon po mailu widze, ze nie \"chlopie\" a kobieto :)
|
|
Opel insigna bardzo dobre auto. Pamiętaj jednak o wizycie na stacji diagnostycznej, spójrz zwłaszcza na blachę. Zamykanie oczu nic nie pomoże. Nic nie zniknie. A raczej, kiedy się je znowu otworzy, będzie jeszcze gorzej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |