Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gaz LPG, gdzie najlepszy? |
Witam może zrobimy ranking najlepszego gazu do samochodu. Łomża i okolice. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gaz LPG, gdzie najlepszy? |
Na nowogrodzkiej !! Niedaleko Łepkowskiego :)))
|
|
Róbcie reklame, a napewno cena na danej stacji LPG zmaleje...
|
|
Marcelus! W jaki sposób zbadasz gaz, żeby osądzić który jest najlepszy? Gdzie jest najtańszy, taki ranking to i owszem? Pozdrowienia.
|
|
Nie wiem jak z gazem ale odradzam tankowania paliwa w Nowogrodzie na tej większej stacji bo oszukują. Poprosiłem o zatankowanie za 100 zł. ON a młodzik wlał mi 10 l., zauważyłem to zaraz po poziomie wskazówki jak też wyliczyłem ilość przejechanych km. co upewniło mnie w tej niby to pomyłce. Reklamacja u właściciela w Olsztynie mimo bardzo długo prowadzonego dochodzenia nie przyniosła najmniejszego skutku choćby w słowie przepraszam, więc dlatego ostrzegam - bacznie patrzcie na ręce.
|
|
1.99 na wojska polskiego koło kota:P bigi2004
|
|
KOMA mi też raz taka sytuacja się zdzarzyła tak więc patrzcie zawsze czy licznik jest wyzerowany !! i czekajcie przy samochodzie aż gość Wam do końca zatankuje.Mi taka sytuacja się przydarzyła na Zjeździe ... na przeciwko stadionu ŁKS :)) Pzdrr
|
|
for Maciek. Najlepszym testerem gazu jest zawsze kierowca, który dba o swój samochód, jeśli jest dodatkowo dobrym kierowcą potrafi wyczuc różnicę w pracy slinika, dynamice jazdy po zatankowaniu gazu w danym miejscu. Są miejsca w Łomży i okolicach, że nawet laik potrafi ocenić, że ktoś sprzedaje g*** a nie paliwo. Głównymi wyznacznikami są jakość i cena. Jeśli te dwa parametry będą na przyzwoitym poziomie to wydaje mi sie, że wielu kierowców będzie tankować taki gaz. Osobiście uważam, ze dobry gaz jest na woj. polsk. wspomniane miejsce przez "bigi2004".
|
|
nie tankujcie na Nowogrodzkiej za pentla autobusowa gaz sieka,a ja tankuje w Statoil drozszy i bardzo dobry polecam
|
|
Dobry i tani gaz jest na bazie PKS naprzeciw gazowni, ale malo kto o tym wie.
|
|
Dobry i tani gaz jest tez w piatnicy za motelem!
|
|
A ja przestrzegam przed punktem tankowania gazu "Stacja Paliw Konopka"!!!! Pojedź tam a w butlę 50l wpakuje ci 60l!!! Omijajcie z daleka.
|
|
mialem taki przypadek jak Łomżan. Niewiem jakim cudem w butle 60 weszlo lekko ponad 60 litrow, ale mimo to dalej tankuje na tzw WZGSach
|
|
Takim cudem że gaz się spręża :)
|
|
Co Ty za bzdury wypisujesz , weź się za naukę. Gaz w zbiorniku masz płynny jak w butli kuchennej.
|
|
Autor: bigi2004 (---.csk.pl) Data: 13-10-06 01:15 1.99 na wojska polskiego koło kota:P A ja tej stacjii jednak nie polecam.Tankowałem tam swego czasu non stop,to taki był syf w gazie i rdzawy pył,że co drugi tydzień po rozkręceniu z konieczności obudowy filtra fazy płynnej wysypywałem tego szajsu dobre pół garści.Kilka razy,to się nawet elektrozawór przy filtrze nie otworzył, bo go "zasypało".Zmieniłem stację,a problem zniknął bezpowrotnie.Ponad rok czasu już o filtrze nie pamiętam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |