Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śliskie drogi! |
Czy ktos wkoncu beknie za stan jaki panuje na drogach,slizgawica i kolejny wypadek a piaskarek nie widac!!!czy naprawde zaoszczędzenie paru groszy jest ważniejsze niż ludzkie życie?????? Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śliskie drogi! |
przecież piaskarki jeżdżą ... śnieg padał większość dnia, topi się i jest ślisko ... bo jest zima i nie wiem czego można w tym nie rozumieć ... nie odśnieżą wszystkiego na raz .... pierwszego dnia jak spadł śnieg już mi gówniarz w dupę wjechał ... bo mu abs nie zadziałał. na brak myślenia i wyobraźni piaskarki nie pomogą .... a i są tacy co twierdzą, że opony letnie i zimowe to wymysł niemieckich Żydów i zmowa zakładów wulkanizacyjnych :-)
|
|
Jak ci wjechał w dupę to wcale nie znaczy że mu abs nie zadziałał. Raczej za blisko jechał, albo za szybko. Wbrew pozorom abs wcale nie skraca drogi hamowania, a na śliskim wręcz ją wydłuża.
|
|
Na śliskie drogi najlepsze jest odpowiednie ogumienie. Również dostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze. Czasami, kiedy na ciebie patrzę, mam wrażenie, że spoglądam na odległą gwiazdkę
|
|
Jak piaskarki nie pomogą to lepiej niech wcale nie sypią.A tych ludzi wysłać na bezrobocie ,nie wiem za co biorą pieniądze. Kasę przeznaczyć na 500+ Są tacy co widzą więcej piaskarek od kiedy PIS rządzi...i co ciekawe te osoby nie mają samochodów. A może te piaskarki leją wodę ?
|
|
Taki mamy klimat :)
|
|
Jak wyzej
|