Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapalenie oka i alkohol |
Witam, od kilku dni mam zapalenie oka, kupiłam tu krople do oczu, jednak dostałam zaproszenie na imprezę i zastanawiam się czy być kierowcą, czy też nie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapalenie oka i alkohol |
Lepiej nie ...
|
|
Przestań palić.... i krople nie beda potrzebne!
|
|
trzeba było brać krople do oczu w czopkach w aptece, takie nie reagują z alkoholem
|
|
Odpuść sobie. Nawet jeśli użycie tych kropel na pewno nie spowoduje podniesienia się poziomu alkoholu we krwi, to fakt że masz problem z oczami powinien Cię skłonić aby nie siadać za kierownicą do chwili aż wydobrzejesz. Pozdrawiam.
|
|
Paula, mówiłem ci wiele razy: nie chlaj tyle, bo oślepniesz. Nie brałaś tego do siebie, teraz są skutki. Piszesz, że [ TU ] kupiłaś sobie soczewki i krople do oczu. Tu - tzn. gdzie? Na forum internetowym 4lomza.pl, prowadzonym przez spółkę SPEED ? Uważam podobnie jak ty, że dobrze nasmarowane soczewki zakłócą poprawny odczyt alkomatu. Myślę, że zgodnie z kodeksem drogowym winnaś się na tej imprezie poprawnie prowadzić. Ino uważaj, rób to w soczewkach, bo potem nie będziesz wiedzieć, kto jest ojcem! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
A jak zastanawiacie sie jakie krople do oczu wybrać, to poczytajcie sobie na ten temat tutaj - https://www.zaufane-apteki.pl/blog/krople-do-oczu-z-antybiotykiem-128.html.
|
|
Pij smiało ;) Uwazaj zeby zadna Ci nie wpadła w oko :D
|
|
ja bym tak nie ryzykowal. wszystko zalezy tez od tego czym jest spowodowane to zapalenie spojowek. u mnie byl to nuzeniec i niestety alkohol nie wchodzil w gre. Jesli masz to samo to przeczytaj sobie informacje na stronie nuzeniec.com.pl. Moze sie czego dowiesz.
|
|
ja bym nie ryzykowała
|
|
A ja uważam że trzeba się czasem zdezynfekowac i 0,7 od czasu do czasu nie zaszkodzi ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |