Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Egzamin c e Word Łomża |
Witajcie , może ktoś coś podpowie jak to jest teraz z egzaminem c e? Wiem że instruktor jest od tego ale mój jest wybitnie robioncy ludzi w hu.... może ktoś zdawał nie dawno . Chodzi mi o kilka wskazówek ze sprzegania i rozczepiania przyczepy , jak to wygląda ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Egzamin c e Word Łomża |
no to powiem tak zdawalem miesiac temu i powiem ci ze egzaminator czepial sie na miescie najmniejszej pierdoly ale jakos sie udalo za pierwszym razem a na placu jeslii chodzi o te podpinaanie to to samo co na nauce nic innego
|
|
To w takim razie ja też mam pytanie: Jak już mam kategorię C która była robiona w 2006 roku a teraz chciałbym zrobić sobie E (C+E) to jak wygląda temat egzaminu teoretycznego? Zdaje się jakąś teorię czy tylko jazdę?
|
|
kolego na CE nie ma żadnej teorii do zdania, tylko jazda. ---------------------------------------------
|
|
Ale podpinanie w jakiej kolejności właśnie wygląda tam , te przewody od powietrza pierwsze czy elektryczne , czy na to nie patrzą ??
|
|
Najpierw elektryka, potem powietrze. Jak odpinasz przyczepe, najpierw powietrze, potem elektryka. ---------------------------------------------
|
|
Możesz w WORDZIE wykupić jazdę próbną i sobie spiąć i dopytać co i jak. Nie wiem, ile to kosztuje. ---------------------------------------------
|
|
Też egzaminatora możesz dopytać, bo jest przykładowe złącze w sali, kto chce, może na Nim poćwiczyć :). Na początku się zbieracie i egzaminator omawia przebieg egzaminu i pyta o pytania. ---------------------------------------------
|
|
zdawac po poludniu, wiem co mowie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
No właśnie mi instruktor mówił ze i tak uczył ze wpierw odpinam elektryke , a potem powietrze , a podpinam wpierw elektryke i powietrze . Tak mi mówił i tak robiłem dlatego wolę zapytać
|
|
czyżby rzepa miała C+E ?
|
|
Jaka rzepa ?
|
|
: rzepicha
|
|
O wymaganej kolejnosci powie egzaminator. Gdy zapomni, wystarczy zapytac. ---------------------------------------------
|
|
oczywiscie przed egzaminem, potem nie ma zadnych pytan :) ---------------------------------------------
|
|
Można go o to pytac o kolejność ?
|
|
Zdane na pierwszym , dzięki wszystkim za info
|
|
Z połowa osób zdaje, zatrudniają się na Tiry a potem niedługi czas i rezygnują ;) bezsens. A podobno jest to częsty przypadek. Tak to jest jak usłyszą ile się zarabia i pazerność na kasę przemawia, a wszystko za potrzymanie fajery. Okazuje się inaczej i klops, dupa zbita :P.
|
|
Z połowa osób która zdaje*
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |