Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do forumowiczów : CO TO MOŻE BYĆ ? |
Dziś ok.15:50 zaobserwowałem problem : korzystając z LAPTOPA : stanęła mi strona Forum ogólne, jak i Polityka, od godz. 15:45 nie pojawił się ŻADEN nowy temat czy też komentarz JAKIEGOKOLWIEK autora, w tym i moje posty. (... z małym wyjątkiem * ) Mogę przeglądać wszystkie strony i podstrony 4lomza, (jak i też na innych portalach), lecz nie mogę dodać tu komentarza.( na innych portalach wszystko w porządku) . Nie mogę się też sam wylogować z forum, klikając na \"Wyloguj\", na dole tych stron głównych, a na jednych tematach niby jestem zalogowany, bo pokazuje mi : \"Odpowiedz na tę wiadomość\", niby zalogowany, teoretycznie mogę pisać , ale posty nie wchodzą - na innych tematach coś mnie wyrzuciło i pojawia się ikonka \"Logowanie użytkownika\". Próbując wejść na temat BEZPOŚREDNIO ze strony głównej na Tematy z forum : : OGÓLNE, bądź Tematy z forum : : POLITYKA, ( tam gdzie są po cztery tematy :ŚWIEŻYZNA NA FORUM ) - tematy się wyświetlają, lecz dalej nie wchodzą komentarze. Natomiast, klikając w Tematy z forum : : OGÓLNE, bądź Tematy z forum : : POLITYKA, tak by otworzyć CAŁĄ listę tematów , ekran pokazuje ZAWIESZONE strony z godziny 15:45 - i tu uwaga ! z małym wyjątkiem * Teraz piszę z KOMPUTERA i widzę, że na kompie wszystko w porządku, na LAPTOPIE dalej problemy. ... i tu ten wyjątek * : Laptop pokazuje np. cały temat : Aranżacja wnętrza Autor: milenka009 (185.101.130.---) Data: 08-12-17 21:49 oraz odpowiedź z godz 23:46 Np. laptop pokazuje moje tematy puszczone z kompa na próbę , ale też częściowo. Bo np. o godz 16:30 wszedł mój temat : \"Jest jakaś awaria na forum ?\" https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=776375&t=776375 i Laptop teraz pokazuje tylko pierwszy post z założonego tematu, innych nie wyświetla, DZIWNE, bo na kompie widać teraz więcej. Inna sytuacja jest z moim drugim tematem testowym : \" hałas w Łomży \" , który założyłem o godz. 20:26 - poszło, poszły i inne komentarze z godz: 20:46 , jak i z 21:21 https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=776385&t=776385 CO TO MOŻE BYĆ ? ...wirus ? ale jak ? Zielona kłódeczka - zabezpieczone połączenie- włączona. Centrum akcji : komunikat - Nie wykryto żadnych bieżących problemów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do forumowiczów : CO TO MOŻE BYĆ ? |
Typowe objawy zatrucia własnym jadem . Odtrutki brak .
|
|
Czy dużo pan pije?
|
|
w dalszym ciągu problem z ZAWIESZONYMI stronami
|
|
spróbuj na innym kompie sie zalogowac
|
|
pisząc z LAPTOPA post z godz11:46 , jak i ten obecny, po kliknięciu BEZPOŚREDNIO w temat - wszedł ze strony głównej, - ale inny , umieszczony w ten sam sposób w innym temacie, już NIE ?
|
|
Marcin, teraz mam włączonego LAPTOPA, jak i KOMPUTER , z komputerem wszystko w porządku , z LAPTOPEM problemy , ALE te posty , jednak piszę z laptopa i wchodzą, tylko w dalszym ciągu nie odpowiadają strony główne Forum ogólne, jak i Polityka, *
|
|
... i LAPTOP nie wykazuje się konsekwencją w ciągłości działania : nawet wchodząc na TEN SAM temat BEZPOŚREDNIO ze strony głównej, raz komentarz puszcza/jest emitowany , drugim razem - nie ? ... ma to miejsce w tych tematach opublikowanych na forum przed wystąpieniem problemu , przed godz 15:45 Tak wygląda np. zawieszona strona główna : Polityka Nowy temat | Spis tematów | Szukaj Starsze wiadomości Tematy Autor Odpowiedzi Najnowsza czym się różni ośmiorniczka pochłaniana przez przyszłego premieraanianej przez byłego premiera linka 0 08-12-17 15:45 Łabędzi śpiew broszki dziś w Sejmie nie pomógł, właśnie dowiedziała się, że sama złożyła dymisję :) speech- 14 08-12-17 15:42 Będzie delegalizacja ONRu, Młodzieży Wszechpolskiej i stowarzyszenia Marsz Niepodległości. speech- 6 08-12-17 14:36 Macierewicz głosował przeciw kandydaturze Morawieckiego na premiera, będzie teraz ministrem w \\\"autorskim \\\" rządzie bankstera ? speech- 4 08-12-17 14:35 Błaszczak znów kłamał ... speech- 8 08-12-17 12:55 dordca Tuska premierem państwa PiSlamskiego paplik 8 08-12-17 12:15 Wstyd dla rodziców, nauczycieli i sądu... Kasia. 14 08-12-17 11:19 POgarda do człowieka wyrażana modlitwą paplik 7 08-12-17 11:07 Panie prokuratorze Piotrowicz, kolega w potrzebie, ksiądz pedofil w pierdlu gnije ziomex 12 08-12-17 11:05 Broszka będzie ambasadorem w San Escobar :) speech- 29 08-12-17 10:45 I po \\\"patriotach\\\" z USA, nawet członek egzekutywy PZPR Birecki nie załatwił zniżki. ziomex 7 08-12-17 10:39 Kto jest najpiękniejszy, najmądrzejszy, najlepszy i dlaczego to prezes Kaczyński :) speech- 20 07-12-17 21:36 W Bydgoszczy \\\"polscy patrioci\\\" wspierani przez pis zapobiegli fali imgrantów z USA ziomex 7 07-12-17 16:52 Te dane wystraszyły : ziomexa. Napisał jeden \\\"entelegent\\\" a drugi \\\"entelegent\\\" po nim powtrza. Cuda niewidy fatamorgana na pustyni. Ares1 12 07-12-17 16:49 Przewodniczący sejmiku województwa podlaskiego Jarosław Dworzański rezygnuje z członkostwa w PO. Okręt tonie szczury uciekają!! Ares1 4 07-12-17 16:20 Debata w sejmie o sądach, ujadanie że hej. A w tle pokazują jak partyjni \\\"sędziowie\\\" wychodzą z narady z politycznego posiedzenia PO. \\\"BEZSTRONNI\\\" sędziowie?? Ares1 12 07-12-17 16:19 w państwie PiSlamskim biją obcych..! paplik 11 07-12-17 15:57 Trampek zrobił dobrze Żydom paplik 6 07-12-17 15:52 Kiedy broszka pozna skład swojego rządu ? speech- 10 07-12-17 08:58 Poseł Krynicka do poseł Pitery: „Pani jest zdrajcą Narodu Polskiego” w TVN24 Jerzy K. Kmicic 30 07-12-17 08:49 PiSo-Goebelsowska propaganda traci widzów paplik 22 07-12-17 07:13 Totalne zyskały nowych bojowników o wolność i demokrację! Fafa 11 06-12-17 21:36 Dlaczego neoMARKSIŚCI EuroSOJUZA oskarżają Polskę o faszyzm? Jerzy K. Kmicic 16 06-12-17 20:20 Witamy w PiS-ie Pan Marszałka J.Dworzańskiego z PO. BRAWO !!! zzzaaaccc99 10 06-12-17 15:18 Jarosław Kaczyński ma problemy z ukochaną, wybranką swego serca :) speech- 15 06-12-17 10:09 O kogo tu może chodzić, jaka to religia ? speech- 9 06-12-17 01:55 Gmina Jedwabne polakpierwszegosortu 299 05-12-17 23:11 a ty pisi pomiocie do ktorej grupy nalezysz? sqnx 13 05-12-17 20:46 Dlaczego odwoluja B. Szydlo . jarekducha 8 05-12-17 19:39 Sami swoi z podłej zmiany, chcą udupić swojego prezydenta : speech- 14 05-12-17 19:25
|
|
... i pomimo, że od wczoraj tj. od godzi 15:45 na forum ogólnym jak i na Polityka, pojawiło się kilka nowych tematów, zawieszone strony główne tego nie pokazują - działają, otwierają się , ale stoją w miejscu. - dodam , że nie zauważyłem żadnych skasowanych tematów lub komentarzy, nic z forum nie zginęło, a jednak ... CO TO MOŻE BYĆ ?
|
|
może admin kasuje posty ? no bo zdarzało się... pisbolszewia czuwa ! ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
masz ABP? jezeli tak wyłącz go, może dodałeś jakąś regułe i dlatego na lapku Cie blokuje
|
|
sorry Marcin, w tej dziedzinie jestem raczej dyletantem, co to jest ABP ? ... nic w laptopie nie grzebałem, nic nie dodawałem od dłuższego już czasu, nawet ostatnio nigdzie nie chodziłem po internecie, nic nie ściągałem, żadnych podejrzanych emaili nie otwierałem
|
|
AdBlockPlus blokauje reklamy, jeżeli uzywasz Firefoxa to jego ikona jest w prawym górnym rogu
|
|
dziwne, bo wyświetlając niektóre tematy - ZIELONA KŁÓDECZKA - zabezpieczone połączenie - zmienia się na ostrzeżenie : kłódka z czerwonym trójkątem ostrzegawczym z umieszczonym w nim znakiem wykrzyknikiem ! ... jak to jest niby : zabezpieczone połączenie - www.4lomza.pl - Zweryfikowana przez Geo Trust Inc. Połączenie szyfrowane. Wyświetlana strona została zaszyfrowana przed przesłaniem poprzez Internet. Szyfrowanie utrudnia nieupoważnionym dostęp do informacji przesyłanych między komputerami. Jest dlatego mało prawdopodobne , że ktokolwiek miał dostęp do tej strony, gdy podróżowała przez Internet . ... dzięki Marcin, zaraz tego spróbuję, chociaż ostatnio coś się \"naprawiło\" i już strony główne zaczęły pokazywać bieżące tematy i komentarze , lecz dalej problem z * , ( dotyczy tych z kłódką/ostrzeżeniem ) czyli raz wchodzi post, drugim razem - nie .
|
|
GDZIE SĄ MOJE DWA POSTY ww SPRAWIE ,( ... z godz: Pytanie do forumowiczów : CO TO MOŻE BYĆ ? speech- 14 10-12-17 18:30 ... jak i następny mój post, po 2 minutach ? )
|
|
|
... raczej - stara infantylna torba @ fanka bocianka odreagowuje tu swoją frustrację , że nawet i \"ciotki\" już nie ma a - brak bolca wali jej do bani :)
|
|
fanka ... dalej wali cię twój szwagier w kakałko , jak pisałaś i się tu tym chwaliłaś ? toć to już jest ohyda - profanacja zgniłego próchna :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |