Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAGINĄŁ GOLDEN RETRIVER |
03.12.17w kompleksie lesnym Czerwony Bór w okolicach Wygody zaginął golden retriver suczka. Miała czerwone szelki. Bardzo proszę o pomoc. 509788262. 512383480 winnetoo1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAGINĄŁ GOLDEN RETRIVER |
na fb jest ogłoszenie: \"Piękna sunia goldenka szła 3 grudnia drogą w miejscowości Jakać Młoda. Ponoć widziano ją, jak krążyła tak od kilku dni, mimo to nie wygląda na bardzo zaniedbaną. Jest spokojna, posłuszna i ufna, zna komendy od siad po daj głos. Myślę, że gdzieś ktoś za nią tęskni. Może ktoś wie, komu mogła się zgubić? Będę wdzięczna za udostępnianie i informacje na priv lub na nr. kontaktowy do znalazcy: 883 608 434\"
|
|
Dzięki Garfield za informację. Pomimo że ksywka raczej mówi że psów nie lubisz. Żona zadzwoniła pod podany telefon i najpewniej 99,9% to nasz pies. Sprawdzałem na mapie oddalił się 17 kilometrów od miejsca w którym ja psa widziałem ostatni raz. Facet poznał się na psie i zabrał go do Warszawy ale mój brat ma go odebrać. Wszystko dobrze się skończy. Jeszcze raz tobie bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. winnetoo1
|
|
Nie ma za co Winnetoo, najważniejsze, że piesek wróci do swojego domu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |