Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedszkole w Łomży |
Witam, poszukuję przedszkola dla 3-letniego dziecka w Łomży. Bardzo proszę o radę, która placówka jest godna polecenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedszkole w Łomży |
W Gostyminie niejaki Trynkiewicz prowadzi przedszkole.
|
|
assan18 - proponuje, byś sam się do tego przedszkola zapisał. Może wtedy napłynie Ci trochę rozumu do głowy, chociaż sadzać po tym co piszesz to Ci nawet elektrowstrząsy nie pomogą. Na przyszłość - proszę o konstruktywne komentarze.
|
|
to forum już dawno zeszło na psy, jak coraz częściej dominują tu gimnazjaliści i spamerzy/trolle z pseudo reklamami ... a takie : witam, hejka ect... są nagminne
|
|
Wojska polskiego 151 gość lomza
|
|
speech to ty jesteś naczelnym trolem na tym forum kto ci płaci putin?
|
|
|
Re: Autor: assan18 kutasie , a co ma w/w wątek do moich sympatii politycznych ? Putina i kacapów to ja mam głęboko w dvpie ! tak , jak i ciebie cioto :)) barani łbie z PiSuaru , nie zamydlaj tematu, pisz ciulu na temat ! vide , co gimbaza odpisuje autorce tematu , Autor: assan18 - TAKI PSI CH.UJ , jak ty :)))
|
|
Autor: assan18 - kvtas z Ks.Janusza 14 ??? Re: Prezent dla teściowej Autor: assan18 (---.play-internet.pl) Data: 20-10-17 12:48 Albo trutkę na szczury. ____________ Re: Trądzik - wągry Autor: assan18 (---.elomza.pl) Data: 13-12-16 20:05 zalicz jakąś panienkę albo idź do burdelu ____________ POSRAŃCU ile ty masz latek , inteligencja mniej niż ZERO !
|
|
speech pracowniku putina, trzeba być naprawdę osobą chorą na głowę i przekopywać forum żeby znaleźć coś na kogoś. Dobrego psychiatrę znaleźć bo widzę u ciebie początki schizofreni. Te forum schodzi na psy dzięki takim trollom putniowskim jak ty.
|
|
Już z 10 osoba mu pisze ze ma coś z głowa nie tak a on dalej myśli ze wszyscy w około na tym forum są głupi tylko on jeden taki mądry. Wszyscy to gimbusy albo debile itp. Speech w swojej chorobie psychicznej myśli ze jest chyba szeryfem tego forum jak kiedyś był taki szeryf w Lomzy na ulicach. Trzeba naprawdę współczuć jego rodzinie i najbliższemu otoczeniu bo przebywanie z człowiekiem o tak paskudnym i podłym charakterze musi być trauma. Najgorsze ze takiego starca już nic nie jest w stanie uświadomić bo on zawsze wie swoje. Uświadom sobie gościu ze Twoi najbliżsi poczują ogromna radość jak umrzesz. Czy to nie jest dostateczny powód żeby próbować coś zrobić z tym swoim podłym charakterem i iść do lekarza żeby chociaż w ostatnich latach życia dać trochę ulgi wszystkim dookoła? Nie pisz mi teraz jaki to ja jestem gimbus czy inny typek bo zdanie chorego człowieka mam w dupie a dla własnego dobra przeczytaj ze zrozumieniem co inni o Tobie myślą bo to wszystko prawda. W przekupywaniu forum masz doświadczenie wiec bez problemu znajdziesz każdy post na swój temat. Pokopiuj to na jedna stronę i pokolei czytaj co ludzie o Tobie myślą. Może wtedy jest szansa ze pójdziesz do lekarza i coś zrobisz ze swoim tragicznym życiem.
|
|
A w przedszkolu jest wesoło! Ludzie, nie warto szarpac sobie nerwów, ponieważ niektórzy mają z tego niezły ubaw i może właśnie oto im chodzi!
|
|
Na szczęście my wybraliśmy przedszkole Tequesta. Nasza córka ma tutaj zapewnioną jak najlepszą opiekę, nauczycielki są pełne ciepła, bardzo wrażliwe i przede wszystkim mają wspaniałe podejście do dzieci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |