Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sieci bezprzewodowe |
witam. czy istniejo w lomzy sieci bezprzewodowe udostepniajace internet???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sieci bezprzewodowe |
Tak
|
|
jesli mogl by ktos powiedziec jakie sieci sa w lomzy ktore udostepniajo neta bylbym wdzieczny albo jakis kontak do admina owej sieci.
|
|
NETSTER ul.Wojska Polskiego 119 tel. 086-2169038
|
|
TECHNIK, ul. Kwiatowa 2A, tel. 508295688 INTERTOR, ul. Kwiatowa, tel. 505506326 nie chcę być tu stronniczy, ale kilkanaście wątków (tematów) wstecz była dyskusja na temat dostawców Netu bezprzewodowo w Łomży i okolicach.
|
|
Ja mam pytanie odnośnie Technika, ma ktoś od niego internet? Z tego co się orientuje to on ma firmę w domku jednorodzinnym. Interesuje mnie czy jeśli wziąłbym u niego 1 Mbps to miałbym go wyłącznie dla siebie czy byłby to sygnał dzielony na wielu użytkowników. Czy narzuca jakieś ograniczenia w ściąganiu? Jak z uczciwością u tego Pana?
|
|
Nicram myslisz się. przenieśli się znowu
|
|
Od kąd mam internet od tąd mam internet z technika nigdy nikt nie blokowal mi P2P Jeśli coś się popsuje w mik naprawiają Cena w stosunku do jakości TECHNIKa super. ____________________________________________________________ www.telekarty.blog.onet.pl,
|
|
To jeśli 1 Mb\s za 30 zł to mam rozumieć, że i jakość marna? Kiernek a gdzie teraz mieści się Netster?
|
|
Stokrotka i bodajże na ul. Szkolnej (okolice IIILO)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |