Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wycieczka |
Cześć wszystkim, wybieram się na wycieczkę do Paryża wraz z dzieckiem. Do Paryża lecimy samolotem i niestety nie mamy transportu na miejscu :(. Przejrzałam kilka ofert na stronach związanych z transportem i niektóre były interesujące. Jednak najbardziej zastanawia mnie fakt bezpieczeństwa. Czy macie doświadczenie w wynajmowaniu takich rzeczy? Dużo się słyszy o porwaniach itp. :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wycieczka |
Porwaniach? Hehe no tak ostatnio leciala uprowadzona na polsacie. Miasto fajne a transfer lotniskowy nawet polskojezyczny jest wystarczy wstukac w google bigi2004
|
|
chyba naoglądałaś się Uprowadzonej za dużo. A tak naprawdę Paryż to masakra, syf i pełno imigrantów. Raczej niebezpiecznie szczególnie jak Cię otoczy kilku czarnoskórych co dawno kozy nie widziało.
|
|
... jak ktoś ma aparycję trolla z Gdańska , to można go pomylić z kozą :)
|
|
Sam jesteś troll. Tylko ludzie z Łomży mogą się wypowiadać? a może z okolic już nie, bo to słoiki. Zapytała odpowiedziałem, byłem niedawno. Czego oczekujesz. Ja ci dupy nie dam. Jak tak zaczepiasz ludzi na forum.
|
|
Haha
|
|
.. nawet i \"hrabia kibel\" zatrybił ?
|
|
... dzidzia, spójrz w lustro :)
|
|
byłem po zamachach w Nicei ... Kilka patroli przy największych atrakcjach z długa widziałem a poza tym świetnie... polecam. aa Chodziłem też nocami po Paryżu.. Paryż .. polecam
|
|
Autor: panika81 (---.gdansk.vectranet.pl) Data: 24-11-17 22:40 napisałem Ci jesteś mocny dawaj, będę w Łomży nawet jutro ... cioto, a jeszcze dwa posty wcześniej , straszyłeś mnie, że doniesiesz na mnie na Policję :) teraz taki \" bohater\" się zrobiłeś ?
|
|
ale ja już napisałem do admina, że zgłaszam sprawę
|
|
więc na pewno się zobaczymy :)
|
|
jeżeli ktoś nie ma kultury się wypowiadać i obraża ludzi myśląc że nic mu za to nie grozi to uwierz mi, że się mylisz
|
|
... czy każdy troll z Gdańska , jest takim ciulem jak ty ? najpierw się stawia, niby jaki to on nie jest kozak, proponuje ustawkę, a później straszy Policją ?
|
|
zaraz zaraz, przecież to ty zacząłeś mnie obrażać, i dopnę swego, źle trafiłeś
|
|
... cmoknij mnie w pompkę kozi bobku :)
|
|
no napisz jeszcze coś, tylko na tyle cię stać
|
|
... śmierdzi mi to ONRowskim pryszczatym , zakapturzonym \"bohaterem \" w rurkach :)
|
|
uuuuuuuuu, już myślałem że mama WiFi wyłączyła. Słuchaj ale bądź takim macho jak wcześniej. Takie teksty mnie nie jarają, a jeszcze przyda mi się parę print screenów.
|
|
synku, nie ośmieszaj się
|
|
o teraz tak łagodnie, nie masz jaj by mieć syna
|
|
synku, żegnam i olewam cię ciepłym moczem :) szkoda czasu na dyskusje z ciotą :)
|
|
dziękuję, ale to ty mnie obraziłeś sam zacząłeś i przekonasz się że źle trafiłeś
|
|
... nie dość żeś dureń , to i nie znasz obowiązującego prawa :) hahaha - a kogo to ja obraziłem i czym ? nick forumowy , jakiegoś cymbała z Gdańska ? .. a kim ty farfloclu jesteś ? co z ciebie ciulu za figura ? czym ty mnie posrańcu straszysz ? żegnam .
|
|
zobaczymy, ja naprawdę zgłaszam sprawę Policji. Mam print screeny a od admina jak sam mi nie prześle Policja już wyciągnie. Ja sobie nie pozwolę. Pośmiejemy się później.
|
|
a tylko tak dla przypomnienia jestem człowiekiem, który nie pozwoli sobą pomiatać
|
|
... synku, ty szybko znikniesz z tego forum, nagle - tak , jak się tu pojawiłeś , ogon podkulisz pod dvpę i będzie cisza :)) .. na 1000% !!!!! PS: bohaterze, jakbyś miał jaja... złóż ten donos na Policję, a i nie zapomnij na forum o tym wszystkich powiadomić, to się później pośmiejemy , jak wpadłeś w panikę :)
|
|
... ZA JAKI CZAS DASZ ZNAĆ, CZY ZŁOŻYŁEŚ DONOS :) I Z JAKIM SKUTKIEM ? PS: kozaczku z Gdańska, może się i przedstaw , ktoś ty taki ? ( ... bo, jak ogon podkulisz pod dvpę, nie będę miał nawet możliwości ci dalej pojechać )
|
|
sprawa będzie, a dlaczego ja mam się przedstawiać, miałeś iść spać, już się żegnałeś. Nie jestem kozakiem, ale jeżeli ktoś mnie obraża nie popuszczam, a ogona nie podkulę, uwierz, za mocno mnie obraziłeś
|
|
ssij pałę :)
|
|
matka by się wstydziła za to jak Cię wychowała, no ale cóż zrobić, z marginesem się lepiej nie dyskutuje
|
|
PS: czy ty choć raz byłeś w Łomży ?
|
|
mało, mam rodzinę w Łomży
|
|
ciulu, to odpisz tak szybko, jak zawsze do tej pory to robiłeś : np. pierwsze lepsze co mi przyszło do głowy, a czego nie znajdziesz w necie - GDZIE , OD KILKU LAT, STOI tzw. GRZYBEK ( letni ogródek z piwem, przy jednej z głównych ulic miasta ) ??????
|
|
GDZIE, ZNAJDUJE SIĘ W ŁOMŻY tzw. TRÓJKĄT BERMUDZKI ? w jakim kwartale ulic ?
|
|
kurcze pisałem ale mi zniknęło
|
|
nie ma pojęcia
|
|
jestem rad/dwa razy w roku i przeważnie w ogrodzie na grilu
|
|
bywam na lodowisku przy tesco, przynajmniej przez tydzień ferii
|
|
z dziećmi w sezonie chodzę na Bema na plac zabaw
|
|
kiedyś był klub Milano, nie wiem czy jest bywałem czasami
|
|
restauracja Łoś, ale chyba teraz jest tam, albo była Telepizza
|
|
nie wiem co jeszcze mam ci powiedzieć, możne teraz sprawdzian z topografii trójmiasta?
|
|
CZYLI CIULU - UDOWODNIŁEM CI, ŻE GOWNO WIESZ O ŁOMŻY, BO NIE MASZ NIC WSPÓLNEGO Z NASZYM MIASTEM, A TYLKO TROLLUJESZ Z GDAŃSKA, CZY NIE MACIE TAM LOKALNEGO FORUM, MUSISZ TU U NAS , NA NASZYM LOKALNYM FORUM SIAĆ PODTEKSTY O PODŁOŻU RASISTOWSKIM ? cyt \" ... Paryż to masakra, syf i pełno imigrantów. Raczej niebezpiecznie szczególnie jak Cię otoczy kilku czarnoskórych co dawno kozy nie widziało.\"
|
|
ale naszym waszym, odpowiedziałem na post, za który mnie mocno pojechałeś i tego się trzymam, oczywiście że mam lokalne forum, ale nie sądzę że wypowiadasz się tylko na 4lomza, bo tak cię zrozumiałem skąd jesteś tak pisz, to prawda o Paryżu moje zdanie syf, masakra nie wstydzę się. Widziałem, a ty? P.S. czy Ty znasz inne słowa niż ciulu i inne te twoje zaściankowe wypowiedzi?
|
|
na prawdę jesteś ubogi umysłowo, szkoda mi ciebie, ale nie martw się na Policję i tak pójdę
|
|
durniu, na szybko coś ściągnąłeś z sieci ALE nie dokładnie się wczytałeś :) MILANO NIGDY NIE BYŁO W ŁOMŻY !! - To Klub Milano w Jeziorku ok. 10km od Łomży. - gdzieś ty w takim razie bywał ? .. lodowisko przy Tesco : stojąc plecami do kościoła \"Ambroziaka\" , patrząc w kierunku Narwi , to lodowisko znajduje się : PRZED , CZY ZA TESCO, a może PO PRAWEJ, czy PO LEWEJ stronie TESCO ?
|
|
chłopie czepiasz się, pisałem wcześniej że mó post gdzieś zniknął, Milano zawsze było w jeziorku. zależy gdzie stoisz, jak przed tesco to lodowisko masz po lewej.
|
|
i śmieszne ceny za te lodowisko w tamtym roku za dorosłego 8 zł
|
|
i te pchacze w postaci pingwinów dla uczących sie jeździć
|
|
... wal na Policję :)))
|
|
walę :)) ale jutro, chcaiłem napisać po 8 dziś
|
|
... to się i pochwal jutro , co żeś tam załatwił :) dobra, na dziś kończę i czekam na relację kapusty :)
|
|
spoko, zobaczymy co mi powiedzą no i czekam na 4lomza.
|
|
A co myślicie o takiej firmie http://transferparis.pl/?
|
|
Ale tu tego spamu ... Zapraszam wszystkich fanów gier na stronę http://www.kluczefarm2018.pl/ w celu zapoznania się z działem do pobrania.
|
|
... i panikarz milczy :)))) a tak kozakował :)))
|
|
panikarzu z Gdańska , już minęło ponad trzy dni a ty się nie chwalisz co tam usłyszałeś, składając donos ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |