Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizza |
Witam. Mam dzisiaj smaka na Pizze. Gdzie jest obecnie w Łomży największa i najsmaczniejsza Pizza?? Odpowiedzi typu zrób se sam i kup w biedronce nie biorę pod uwagę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizza |
nie wiem czy największa ale dla mnie Sawana wygrywa polecam z dodatkiem jajka :)
|
|
BENEK ul.Dmowskiego
|
|
Bistro Apetyt na Księcia Janusza wprowadziło do swej oferty też pizze b. dobra polecam.
|
|
Największa - Biesiada u Sławka na ul. Nowogrodzkiej, 60 cm za około 40 zł. A najlepsza? Osobiście nie mam takiej. Raz jem w tej pizzeri, a drugi raz w innej. Tararararatata!
|
|
Potwierdzam, Biesiada u Sławka, najwieksza 4 strony świata 38zł! Do auta nie wchodzi :)
|
|
Ale zrobiliście mi ochotę na pizzę!
|
|
A dlaczego największa jest najlepsza ?? Dlatego że się można nażreć ??? Czy o to chodzi ??? Czy o smak ?
|
|
Te z biedronki lub lidla po odpowiednim tuningu - palce lizać!
|
|
hej
|
|
A ja postanowiłam, że już więcej pizzy nie kupię - trochę kilogramów mi ostatnio przybyło :( Może za jakiś czas zamówię sobie takie ciasto na pizzę stąd i postaram się zrobić tego typu danie w domu, aby było zdrowiej, ale póki co muszę się niestety wstrzymać :(
|
|
pizza jest pyszna, ale cztery litery od niej niestety rosna
|
|
c.uj?
|
|
Powiem wam szczerze, że do niedawna byłem święcie przekonany, że Biesiada u Sławka jest najlepsza na świecie... Ale potem pojechałam do córki do Torunia i zaprosiła mnie na kolację do staremetropolis.pl... Nigdy w życiu nie jadłam lepszej pizzy, moim skromnym zdaniem to była najlepsza pizza w Polsce, a już na pewno najlepsza w całym Toruniu :) Dobrze, że mam kochaną córkę, która ma dobry gust do włoskiego jedzenia :)
|
|
i po to założyłaś sobie konto na tym nędznym forum ? troll
|
|
Jak dla mnie dobra jest z Biedronki ta tzw z pieca.
|
|
hej
|
|
Da grasso zdecydowanie! :)
|
|
Hej, no ale samemu jak najbardziej też przecież można zrobić dobrą pizzę. Trzeba tylko trochę o tym poczytać. No i dysponować odpowiednim sprzętem - tutaj http://podsuwam.pl/kamien-do-pizzy-granitowy-czy-szamotowy-jak-uzywac-kamienia-do-pizzy na przykład możecie się dowiedzieć, jaki kamień do pizzy wybrać i jak go używać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |