Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zmiana opony |
gdzie w Łomży lub okoicy znajde jakiś zakład wulkanizacyjny który zdejmie mi oponę z 17 calowej felgi bo w tych co byłem to nie bardzo dało
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zmiana opony |
Jedź do Mańka przy stacji paliw Statoil w prawo, jak się do biedronki wjeżdża. Powinni sobie bez problemu poradzić.
|
|
byłem tam kiedyś i nie bardzo szło ze zdjęciem wszędzie się boją że opone rozwalą albo felgę pogną
|
|
Podjedź na Strzelców. Tam moga coś na to poradzić... Od Nowogrodzkiej zaraz po lewej za gazownikami.
|
|
Napewno nie bedzie problemow w warsztacie za stacja Statoil Pozdrawiam Dyzmir
|
|
eee tam wpadnij do mnie to Ci odkręce kółeczka samochodzik się potnie części sprzeda i nie będziesz miał kłopotów.
|
|
sprobuj tez w wulkanizacji na przeciwko strazy na sikorskiego. mi zmnienili opone z felgi 13 calowej a opona było nisko profilowa a zaplaciłem 4 zł.
|
|
Chciałeś się pochwalić ze masz 17-stki czy naprawdę masz taki problem?
|
|
tak chwalę się tym że mam 17 niedługo rozwiesze jeszcze plakaty na mieście ze zdjęciami ja pierdole co za typ
|
|
no nie wiem, nigdt nie miałem problemu ze zdjęciem/założeniem lacza na fele. Widocznie chłopaki słabo sie starają, lub mają złą technikę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |