wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zmiana opony

gdzie w Łomży lub okoicy znajde jakiś zakład wulkanizacyjny który zdejmie mi oponę z 17 calowej felgi bo w tych co byłem to nie bardzo dało

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zmiana opony

Jedź do Mańka przy stacji paliw Statoil w prawo, jak się do biedronki wjeżdża. Powinni sobie bez problemu poradzić.

byłem tam kiedyś i nie bardzo szło ze zdjęciem wszędzie się boją że opone rozwalą albo felgę pogną

Podjedź na Strzelców. Tam moga coś na to poradzić... Od Nowogrodzkiej zaraz po lewej za gazownikami.

Napewno nie bedzie problemow w warsztacie za stacja Statoil

Pozdrawiam

Dyzmir

eee tam wpadnij do mnie to Ci odkręce kółeczka samochodzik się potnie części sprzeda i nie będziesz miał kłopotów.

sprobuj tez w wulkanizacji na przeciwko strazy na sikorskiego. mi zmnienili opone z felgi 13 calowej a opona było nisko profilowa a zaplaciłem 4 zł.

Chciałeś się pochwalić ze masz 17-stki czy naprawdę masz taki problem?

tak chwalę się tym że mam 17 niedługo rozwiesze jeszcze plakaty na mieście ze zdjęciami

ja pierdole co za typ

no nie wiem, nigdt nie miałem problemu ze zdjęciem/założeniem lacza na fele. Widocznie chłopaki słabo sie starają, lub mają złą technikę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org