Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak firma wysylac listy paczki poczta polska odpada |
Mam pytanie jaka firma wysyalc mozna listy paczki, dodam ze rezygnuje z uslug poczty polskiej.mialem kilka razy zniszczone paczki przez nich oczywiscie zawsze jest odmowa, ze paczka zle spakowana itd. czy inpost jest w lomzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak firma wysylac listy paczki poczta polska odpada |
Spróbuj tu: EPAKA.PL ŁOMŻA Adres: Mazowiecka 6 Telefon: 732 948 275 Mają do wyboru różne firmy kurierskie w jednym miejscu.
|
|
Reklama slaba! szczegolnie ze obecnie jest problemem przebic zarowno cena jak i jakoscia PP, a co do zniszczeń w kazdej firmie takie sa wystarczy ubezpieczyc przesylke i tyle.
|
|
W Łomży masz fedex Dhl a paczki w każdej firmie mogą być uszkodzone przy takich ilościach .
|
|
Ja kiedyś zamówiłem podkład do farby, przez DHL przyszły pogniecione puste puszki. Reklamacje odrzucona, że źle zapakowane. Hurtownia, która to wysyłała zrobiła raban i reklamację uznali. Okazało się,że wysyłają przez nich setki paczek zapakowanych w ten sposób. Nie każdy wie,że DHL to Deutsche Post, ja tam wolę Pocztę Polską, mój Edzio paczkami nie rzuca.
|
|
Aaaaaa Jak chcesz wysyłać Inpostem polecam paczkomaty. Rejestrujesz się na ich stronie. Wypełniasz dane wysyłki, generujesz etykietę, naklejasz na paczkę i o każdej porze dnia i nocy możesz jechać do paczkomatu. Wysyłka wygląda banalnie, klikasz nadanie paczki, skanujesz kod etykiety i otwiera się skrzynka w którą wkładasz przesyłkę. Możesz też nadać jak pisze kolega wyżej w EPACE czy jak im tam. Przyjemna obsługa.
|
|
Super alternatywą jest https://bliskapaczka.pl/. Przesyłkę opłacasz w necie, zostawiasz ja w jednym z punktów, których jest masa i gotowe. Do tego jest to mega tanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |