Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cellulit - pomocy! |
Cześć wszystkim, Poszukuję sprawdzonych metod na ten koszmarny cellulit. Boję sie troche stosowac kremów bo raz miałam już silna reakcję alergiczną (skóra wręcz płonęła, a zmyc się tego nie dało), nie pamietam jaki to był balsam, ale jakiejś znanej firmy. Dlatego chciałam się was poradzić. Jakieś bezpieczne kosmetyki, masaże, ćwiczenia, platformy wibracyjne? co polecacie? Marzenia zwykle się spełniają, ale nie tak i nie wtedy, kiedy tego pragniemy. - Maria Dąbrowska :*
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cellulit - pomocy! |
Ja słyszałam o zabiegach, ale chyba nigdy bym się na coś takiego nie zdecydowała. Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
|
stepper i codzienne ćwiczenie
|
|
Przysiady i wcieranie męskiego nasienia pomaga :)
|
|
tlenoterapia.lomza.pl
|
|
Proszę nie odebrać tego jako uszczypliwość, ale na cellulit polecam poćwiczyć. To jedyna skuteczna droga. I cellulit zniknie i na zdrowie wyjdzie. A kosmetyki to wyciąganie kasy. Ewentualnie samodzielny masaż szczotką typu \"jeż\". Kiedyś widziałam w rosmanie za jakieś 15 zł.
|
|
Mojej kobiecie jak pokazał się cellulit to zacząłem porządnie ją rżnąć ( nie mylić z kochaniem się) dwa razy dziennie i cellulit zniknął. Chcesz porady to napisz do mnie na email.
|
|
... zapytaj naszą forumową De.wotkę babcię Kasia :))) - walczyła z tym od lat i wyszło jedno wielkie gowno, starej torbie już nic nie pomoże :)
|
|
słuchaj babci Kaśki , co prawda jej już nic nie pomoże, stara torba i przekwitła :)
|
|
Dysponujesz gotówką - karboksyterapia działa cuda /zabiegi dość kosztowne/. Poza tym endermologia i icoone. Wszystkie te zabiegi dostępne w niektórych gabinetach kosmetycznych w Łomży.
|
|
U mnie, maseczka z fusów kawy okazała się pomocna, takze polecam.
|
|
Niewiele jest dziewczyn, które mogą się pochwalić całkowitym brakiem cellulitu. Niestety, ale taka jest własnie nasza przypadłość. Mężczyźni cellulitu nie maja, my już tak.... Polecam nie wierzyć w działanie cudownych kremów na cellulit ponieważ to ie ma prawa zadziałać. Jedyne co moze tak naprawde pomóć to: sport dieta picie dużych ilości wody masaze ewentualnie jakiś konketny zabieg, taki jak karboksyterapia: /www.istshare.eu/co-to-jest-karboksyterapia.html Mi osobiscie bardzo pomógł i pozbyłam się cyklem zabiegów celluliutu, z którym walczyłam latami.
|
|
I dlatego faceci cellulitu nie mają bo to brzydkie.
|
|
Jak napisała Etno, po pierwsze jest to normalna rzecz u kobiet, po drugie kremy i inne środki nie mają szans działać. Dieta i sport jedyny sposób na zmniejszenie celulitu + masaże. Karboksyterapia ma szansę działać, ale też nie ma pewności i musi być wspomagana ruchem.
|
|
Etno przecież ty jesteś trollem wklejasz linki za kasę i twoje bajki mamy głęboko w du.. . przestań wklejać linki bieda- firemek których nie stać na prawdziwą reklamę
|
|
Gdzieś tutaj http://longevitas.pl był artykuł o pijawkach, że niby pomagają i super bezinwazyjnie. Poszukaj, może akurat się okazaże przydatne.
|
|
U mnie świetnie sprawdziło się szczotkowanie na sucho. Tylko trzeba robić to regularnie, to największy minus moim zdaniem.
|
|
Jak dla mnie tylko zdrowa dieta i ćwiczenia, nic innego nie pomże.
|
|
z kremami trzeba uwazac, jest wiele dobrych nawilzajacych ale nie zaszkodzi tez szczotkowanie na sucho plus masaze banka chinska
|
|
czemu uwazac z kremami? moga zaszkodzic i poglebic problem?
|
|
Znakomity jest naturalny Olejek Busajna. I bardzo fajnie nawilża skóre ale i własnie ujędrnia pomagając zwalczyc cellulit, rozstepy , a nawet zmarszczki
|
|
Żartujesz o spermie?
|
|
odpowiednie kosmetyki, masaze banka chinska i pic duzo wody :)
|
|
jakie to sa odpowiednie kosmetyki? pewnie cos drogiego :P
|
|
Ja jestem facetem, a też mam i to na żebrach. Nawet dzieci mają, no życie, chemia, sól.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |