Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie rodzić ? |
Termin porodu jest coraz bliższy i tak się zastanawiam, który szpital wybrać. Jaka jest wasza opinia czy polecacie szpital w Łomży czy w Ełku? Bo pomiędzy tymi dwoma się waham. Odległość do obu mam w miarę podobną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie rodzić ? |
Tam, gdzie Ci dziecka nie odbiorą jak zechcesz odmówić wstrzykniecia rtęci, aluminium, glifisatu razem ze szczepieniem, które zmienic może Twoje życie w koszmar. Polecam Łomżę. Ełku nie znam. Polecam film śladowe ilości i grupe na fb stop nop.
|
|
nie zaszczepienie to groźne choroby, co to za głupia moda :) ---------------------------------------------
|
|
tylko u Arciszewskiego w Białymstoku
|
|
Oczywiście, Białystok, prywatnie ,super , a co potem ? jak coś z dzieckiem nie tak to trafi do złego szpitala w Łomży, a jak coś będzie się działo z mamą to przyjedzie karetka, też do złego szpitala zabiorą, oni zajmują się tylko porodem a potem co?
|
|
panikujesz. żona tam rodziła nasze dzieci i było ok
|
|
Myślę, że przydadzą mi się te porady :) Dzięki wielkie :) Trzy przypadki po kolei to już nie przypadek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |