Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz ortopeda lub chirurg |
Witam mam pytanie czy przyjmuje dziś w Łomży prywatnie lekarz chirurg lub ortopeda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz ortopeda lub chirurg |
Białystok. Przychodnia OMEDA. UL. Fabryczna mozna wysiąść przy komendzie wojewódzkiej policji i przejśc. Bo to dokładnie z tyłu komendy. Pozdrawiam. Dr. Falkowski. Polecam gość lomza
|
|
Jeszcze lepszy przyjmuje w Łomży profesor Jan Podgórski generał brygady w stanie spoczynku były dyrektor szpitala na Szaserów w Wa-wie i były fąfel sławnego doktora Ż... o którym Ziobro mówił ,że cyt nikt więcej nie zginie przez tego pana , razem wystawiali dokumenty Słowikowi aby go z mamra wyciągnąć... tak że nie tytuł czyni człowiekiem bo z mendy nawet generalskiej człowieka nie będzie...
|
|
Ja również szukam dobrego ortopedy i zastanawiam się nad tym miejscem http://mediwest.pl/ortopeda/ Jest troszkę dalej od mojego miejsca zamieszania, ale ortopeda zajmuje się ważnymi elementami w naszym organizmie, więc myślę, że warto pójść do najlepszych specjalistów.
|
|
Raczej w księgarniach internetowych. Księgarnie stacjonarne miewają czasami bardzo wysokie ceny (szczególnie jeśli chodzi o nowości ksiązkowe). W ksiegarniach internetowych oprócz tego, że jest o wiele większy wybór pozycji, to ceny są korzystniejsze. Zerknij sobie do profit24.pl : W sklepie jest największy w sieci wybor ksiązek biznesowych. Oraz dotyczących rozwoju osobistego.
|
|
Szukaj najlepiej zawsze tutaj https://ranking.abczdrowie.pl/s/Ortopeda/%C5%82om%C5%BCa Masz kalendarz i ceny więc wszystkoo w jednym miejscu
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |