Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczeni OC |
Witam Poszukuję dobrego agenta, który wyliczy mi składkę OC za samochód osobowy. Niestety dostałem podwyżkę 200zł w porównaniu z zeszłym rokiem i szukam tańszego ubezpieczenia. Zna ktoś dobre namiary?? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczeni OC |
Każdy płaci więcej jakby nie było, były podwyżki;) Ja przy maksymalnych zniżkach na dwóch autach miałam kilka stówek więcej do zapłacenia. Kasia
|
|
U mnie było więcej o 150 zł w porównaniu z rokiem 2016.
|
|
Każdy dostał większą składkę do zapłaty było dużo podwyzek
|
|
Podaj jakieś namiary. Odezwę się na priv i pomogę znaleźć najtańszą opcje.
|
|
Ja już szerokim łukiem omijam CUK.
|
|
u mnie w tym roku skoczyło o ponad 200zł. To jest jakaś tragedia.
|
|
Zapraszam do kontaktu. Przygotuję odpowiednią ofertę po sprawdzeniu większości firm ubezpieczeniowych.
|
|
Porównaj sobie kilka ofert na https://wygodnie.pl/ i w przypadku oc wybieraj najtańsza polisę, bo po co Ci droga? Jeśli dojdzie do kolizji/wypadku to i tak z ubezpieczenia sprawcy dostajesz zwrot. Moim zdaniem większą wagę warto przykładać do autocasco, a oc brać tanie.
|
|
Nic tak bardzo nie rosło jak ubezpieczenia od OC. W ciągu ostatnich dwóch lat przyrost cen sięgał często kwot rzędu 100% lub nawet więcej. Najwięcej tracili na tym młodzi kierowcy, którzy statystycznie popełniają najwięcej zdarzeń drogowych, wypadków i innych incydentów. Generalnie są porównywarki składek OC. Warto sprawdzić jak to wygląda np w mBanku czyli tutaj: http://www.tanie-konto.pl/mbank/ekonto-konto-osobiste/.
|
|
ja mam ubezpieczenie w Axa i jestem zadowolona, nawet po podwyżkach zaproponowali mi korzystne rozwiązanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |