Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
leader Price od nowego roku |
Od nowego roku nasz Leder Price będzie funkcjonował jako Tescco .Leder Price został wykupiony przez Tescco widać już u nas pierwsze pródukty wprowadzane powoli przez Tescco.Od nowego roku ma nastąpić całkowita wymiana produktów. No wreszcie może doczekamy się dobrego markietu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: leader Price od nowego roku |
hmmm zastanawiam sie czy nazwa tez sie zmieni:)) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ta.... a czyżby Tesco czy Tescco??(kurcze...czy mi się myli??) no ale czyżbynie za mały markiecik?
|
|
Tesco otworzyło jakiś czas temu siec małych osiedlowych marketów. To będzie jeden z nich. Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
Mateja. Dzieki za rozprostowanie.:)
|
|
To teraz Będzie Tesco Szajs hahahaha;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
czyli nic się nie zmieni i tak na dobre zakupy po za miasto trzeba będzie jeździć mój świat - moja muzyka
|
|
|
Nie za dużo tych sklepików? Lider Prace Zielony Market i ostatnio otwarty Polo Market , w tym ostatnim często wpadam małe zakupy ale ładnie wygląda a Lider to kupa śmieci powini tam dyske zrobić ;) Drugi atom
|
|
zapomniałeś o K1
|
|
k1,d1,polo market,zielony market,grand market,lux,te 3 na bawelnie,maxy ,asy,zabki,biedronki,justynki,farmer,najsmieszniejszy jest zielony market przed sklepem jest ''ogrodek piwny'' pod ...... smietnikiem.
|
|
Tez macie zmartwienie, za duzo czy nie. Jak sa w stanie sie utrzymac to niech ich i 10x tyle bedzie.
|
|
hmmm... z tych wypowiedzi aż bije optymizmem!!! Ludzie czy naprawdę warto myśleć, że wszystko jest beznadziejne i każda zmiana musi być na gorsze????
|
|
OD LIDER SZAJS NIE MA GORSZEJ ZMIANY , TESCO TO FAJNY SKLEP , CZASAMI W BIAŁYM DO NIEGO WPADAM
|
|
Jestem bardzo ciekaw gdzie ty to TTESCO w Bialym widziales? haha Zapedziles sie troche z tymi prowokacjami.
|
|
Prawdopodobnie Leader Price przyjmie nazwe: Tesco Express. Na zachodzie tak własnie Tesco nazywa swoje sklepy ponizej 2 tyś. m2 , aby odróznić je od swoich flagowych hipermarketów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |