Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulista |
Szukam dobrego okulisty w Łomży dla dziecka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulista |
Nad eldomem DR Grochocki lub DR POPPE
|
|
W Łomży nie znajdziesz proponuje Białystok !!!!!!!!! Ta sama kasa a leczą fachowcy!!!!!!!!!! Jeżeli będziesz potrzebował namiary podam:)
|
|
Skecz tumanie, a Grochowski to co?? A Poppe to co?? Nie fachowcy?? Pragnę zauważyć czubku, że Grochowski przyjeżdża właśnie z Białego.
|
|
sebi- dla mnie możesz się leczyć u Marczyka przyjmuje na Przykoszarowej:)
|
|
GROCHOWSKI NIGDY !!! odradzam tego pana . Proponuję Panią Kalinowską która przyjmuje na Brzozowej uratowała moją chrześniaczkę kilkumiesięczną której groziła operacja oczka ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Pani Kalinowska przyjmuje na Brzozowej 8.. wizyta kosztuje 40zl.sama do niej chodze i wielu osobom ja polecilam...tobie tez polecam :)
|
|
Z daleka omijajcie gabinet Anny Romanowskiej! To jak traktuje pacjentów zakrawa na kpinę. Nawet w aptece nie ukrywali śmiechu, gdy zobaczyli receptę od niej. Nigdy nie zapomnę wizyty u tej kobiety, bo lekarzem nie odważę się jej nazwać.
|
|
Dziękuję Wszystkim za informacje.
|
|
wieśmin potwierdzam twoja opinnie kobieta jest ordynarna nawet do kobiet od niej starszych i to duzo. Mialam ochote ja poturbowac wyszlam stamtad bez cienia watpliwosci ...... lekarzem to moze ona jest na papierku ale zachowuje sie jak gowno w pazlotku i leczyc nie potrafi
|
|
moje zdanie jest takie same jak skecza. Jesli zalezy Ci na dziecku jedz do Bialego i jest fajnie
|
|
Są specjalne wyszukiwarki jak np ta https://www.tourmedica.pl/kliniki/okulistyka/ można sobie po mieście wyszukać przychodnie czy konkretnego lekarza. Moim zdaniem to bardzo wygodna opcja jeżeli chodzi o szukanie specjalisty.
|
|
i po to odkopałaś temat sprzed 10 lat ? i znów kolejny troll
|
|
Od siebie mogę śmiało polecić http://www.okulistykamml.pl/. To specjaliści, którzy znają się na swojej pracy. Leczyłem u nich swój wzrok jakiś czas temu i teraz widzę o niebo lepiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |