Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
alkohol na imprezę gdzie tanio? |
ktoś doświadczony? większe ilości jakieś upusty .Kto doradzi ? Alkohole świata dobre ceny .A coś jeszcze oprócz biedry? mazowszak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: alkohol na imprezę gdzie tanio? |
kto tak pisał w sąsiednim wątku : Re: Tesco Autor: papilon (---.dynamic.mm.pl) Data: 26-09-17 23:18 jak cię nie stać na picie to nie pij. różnica w cenie wódek pomiędzy sklepami to 2-3 zł .Chyba nie kupujesz tego codziennie papilon
|
|
a co aż taka duża impreza? Normalnie w sklepie. Jak planujesz ilości 150 sztuk i więcej, można się bawić w hurtownie lub wycieczka do makro. ---------------------------------------------
|
|
w łomży nie ma hurtowni mazowszak
|
|
Eurocash Omega (nie wiem czy jest wódka) ---------------------------------------------
|
|
hahaha też mi znawca \" w łomży nie ma hurtowni \" ... alkoholi ? :)))))
|
|
Imperial (nie wiem, czy wódka) ---------------------------------------------
|
|
w zambrowie hurtownia EDEN ja kupywał na swoje wesele i duzo taniej niz imperial w łomzy
|
|
odezwij sie 507 614 774 pomozemy zalatwic taniej wodeczke
|
|
imperial łomża
|
|
Najtaniej to sam sobie nagotuj.
|
|
Zalezy jaki alkohol. Trzeba pojezdzic. Wcale hurtownia nie oznacza taniej, tak samo wyjazdy do innych miast. Wiem po sobie. Biorac wodke z hurtowni w Lomzy okazalo sie pozniej, ze przeplacilismy okolo 1zl na butelce niz w biedronce :) toznica nie duza, ale trzeba zwracac uwage, bo z kilku zlotych robi sie kilkaset
|
|
jak robisz impreze i cie nie stac na wodke po cenie szukasz jak najtaniej to *** z taka impreza pewnie i jedzenie nieswieze z przeterminowanych prodoktow
|
|
Jak chcesz najtaniej to z mety weź. 5 zł pół litra .........................................................................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |