Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenie na życie |
Jak w temacie, w jakiej firmie ubezpieczyć się na życie? Chodzi mi o ubezpieczenie indywidualne (dla męża, dzieci), a nie grupowe (w zakładzie pracy).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenie na życie |
ŻYCIE TO DUŻY TEMAT NA FORUM TEGO NIE ZALATWISZ NAJLEPIEJ UDAĆ SIĘ DO AGENTA KTÓRY DOBIERZE OFRTE
|
|
można ubezpieczyć się na wypadek śmierci ! ale żeby na życie no no!!!
|
|
Podaj namiary do siebie,jestem agentką Axa a skontaktuje sie z Toba i przedstawie Ci indywidualna oferte....
|
|
Miałem do tej pory ubezpieczenie grupowe. Ale własnie odchodzę z firmy. czy można je kontynuować?
|
|
Szczerze mówiąc nie wiem, sama też mam ubezpieczenie grupowe
|
|
Na pewno nie w takiej formie w jakiej do tej pory było. Nie dostaniesz tkaich warunków. Przejdziesz na ubezpieczenie indywidualne. Sugeruję nie trzymać się jednej i tej samej firmy ale po prostu porównać sobie kilku ubezpieczycieli i zdecydowac sie na tego, który ma najlepszy zakres ubezpieczenia. Nie patrz się również tak do końca na roczną cenę ubezpieczenia ale głównie na to na jaką kwote jesteś ubezpieczony. Kilka ciekawych pakietów ma Nationale Nederlanden: ycie
|
|
Dobre oferty ubezpieczeniowe ma colonnade.pl. Możesz porozmawiać sobie z konsultantem, który dobierze odpowiednie ubezpieczenie dla Twoich potrzeb. Rzeczywiście dają duże wypłaty odszkodowań, ciekawa oferta!
|
|
Mario przestań trolować. Odradzam ta firmę
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |