Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stolik na \"tarasie\" dla lepszych? |
Witam:) chciałam zapytać czy zdarzyło się komuś być w LABIRYNCIE i mieć ochotę na kawę, obiad, cokolwiek zjeść przy ostatnim stoliku, w głębi lokalu- na zabudowanym tarasie? Czy wyproszono Was, bo rzekomo stolik dla większej liczby gości niż dwoje? Mnie zdażyło dwukrotnie i zastanawiam się czy w moim wyglądzie, moich gości ( wydaje mi się, że pewien poziom klasy i kultury zaprezentujemy) jest coś nie-tak czy rzeczywiście jest polecenie odgórne, że jeśli para to \" bliżej\"? Jakoś tłumaczenie, że stolik dla większej liczby gości nie przemawia do mnie, a jedynie brak kultury i bycia niemiłym personelu lokalu.. Nie wspomnę jak głupio mi było wobec moich gości:/ Bo torcik bezowy mają znakomity..:) Może teraz takie zwyczaje w LABIRYNCIE, a ja nie wiem o tym?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stolik na \\\"tarasie\\\" dla lepszych? |
Moich gości? To brzmi jak liczba mnoga. A skoro byłaś z gośćmi a nie gościem to było Was więcej niż dwie osoby;) Kasia
|
|
Kaśka De.bilko , czy ty umiesz przeczytać tekst ze zrozumieniem ? Przecież pisała ci , że taka sytuacja miała tam miejsce dwukrotnie, widać była tam za każdym razem z innym gościem . Oj, babciu wyjątkowo tępa dzida z ciebie :)) ... i kłótliwa, po kigo wała się wtrącasz nie mając nic do powiedzenia w temacie ?
|
|
Re: Stolik na \\\\\\\"tarasie\\\\\\\" dla lepszych? |
Skoro dwukrotnie, to gośćmi..? Bo ktoś inny był gościem spotkania.. Pominę, że spoza Łomży.. Nie sądziłam, że sytuacja może się powtórzyć..:/ Po prostu chodziło mi o odrobinę prywatności i spokoju, kiedy wokół spotkania biznesowe, rodziny z dziećmi.. Normalne, ale każdy ma swoje upodobania i wolę wyboru stolika, prawda?
|
|
Fakt,nie doczytałam. A teraz idź i nie powiem co... Pani Aniu nie w tym lokalu ale innym, nie będę robiła antyreklamy, bo nie w tym rzecz moja znajoma również usłyszała że pewien stolik jest tylko dla większej liczby osób niż nawet trzy,więc być może ten lokal nie jest wyjątkiem? Kasia
|
|
Jakieś to dziwne podejście..? Może mylę się? Gdyby w pubie młodzieżowym, to nie dziwiłabym się tak.. Ale w restauracji? Raczej obiad dla większej liczby osób, to już rezerwuje się? Wiadomo wówczas, lokal ma czas na przygotowanie , zastawę.. Wiem, wiem.. Nie zawsze..:) Dziękuję za odpowiedź:) Zaczynam się zastanawiać, gdzie można wyjść i czuć się mile widzianym gościem, a nie intruzem, bo dokonałam wyboru nie tego stolika, co myśli kelner? Pozostaje chyba na oczekiwanie i odprowadzenie do właściwego, ale znów może okazać się, że przyszła \"dama\" i wymaga ponad standard... I tak źle i tak niedobrze.. Może następnym razem będzie lepiej? Życzę Wam i sobie by w tej naszej kulturze miasta, zmieniać się na lepsze, czuć się dobrze w każdym miejscu i o każdej porze i każdy z nas..:)
|
|
guuufno
|
|
Podejście i owszem dziwne, raczej nie przyciągające klientów;) Można zrozumieć gdy stolik jest zarezerwowany, w innym wypadku wybór miejsca powinien być dobrowolny. Kasia
|
|
Kasia - tez uwazam, ze popelnilas gafe :) Nie moja sprawa ale uwazam, ze nalezysz do grona osob, ktore duzo krzycza ale zupelnie bez sensu :) W przyszlych wyborach nie glosuje na Pana Chrzanowskiego!
|
|
Każdy ma prawo do własnych osądów:) Kasia
|
|
Takie kur y jak Ty najgorsze są jak ich ktoś prosi i tłumaczy to szmata nie rozumie. Współczuję tym gościom twoim
|
|
haha bo babcia Kaśka ma to w zwyczaju, że całymi dniami i nocami siedzi na forum ( głównie Polityka ) i czy ma coś mądrego do powiedzenia w temacie, czy też NIE ( ... jak zawsze :))) zawsze musi coś głupiego napisać , by zaistnieć na forum - taki to jej wirtualny świat - De.wotka bez chłopa z wibratorem się nie nagada :)))
|
|
Dobrze że ty masz oszołomie coś\"mądrego\" zawsze do powiedzenia. Kasia
|
|
Kaśka, dziś też masz ostry dyżur na forum od wczesnego rana :) ... babciu, jakże ubogie musi być twoje życie w realu
|
|
Poważka? Policz dziś te moje posty na forum? Doliczysz się z 10 ciu? Widzisz dałam radę i na forum i wyskoczyć do bratanicy na pierwsze urodzinki, a ty ujadaj dalej, hau, hau, hau;) Kasia
|
|
To tylko w tym temacie, trzy dni , nawet do północy :)))) Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 22-09-17 22:47 Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 22-09-17 23:15 Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 22-09-17 23:53 Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 23-09-17 13:40 Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 24-09-17 20:00 Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 24-09-17 21:30 _________ Cały weekend na forum : w sobotę już od rana samotna babcia pisze by skończyć : Re: Koryto+ Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 23-09-17 21:20 A tu, bodajże pierwszy twój post dnia dzisiejszego - niedziela ; Re: Kim gra na nosie Trampka Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 24-09-17 10:35 Ty jesteś uzależniona ? To hau, hau, hau to ty tak zawsze ? Na \"Aza\" też reagujesz na spacerze ?
|
|
Wiedziałam, że psi nos i nawyki ciut nie ormowca sprawdzą;) Super. Ale mało coś na te kilka dni,ty jak wpadniesz na forum to je obesrasz przez godzinę w każdym temacie, a teraz spadaj;) Kasia
|
|
Nie powinno tak być
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |