Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lomzyniak w IDOLU |
Czlowiek Orkiestra, muzyk-projektant mody w Idolu w sobote !!! Admin dlaczego kasujesz posty ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lomzyniak w IDOLU |
a moze w mam talent
|
|
Projekant mody????
|
|
Wybaczcie moze w Mam Talent, nie jestem na bierzaco z telewizja, ale zastanawia nie po co tam Barbara? Ona tylkie giba i usmiecha, a mialem nadzieje ze chociaz zaspiewa. Projektant mody bo on projektuje krawcowi pokazujac ze zdjec z googla :))
|
|
Każdy zagrać może jeden lepiej a drugi gorzej, no ciekawe co na to Chylińska.
|
|
Zaznaczmy ze czlowiek po 3 udarach i z grobowce za zycia
|
|
ten grobowiec najlepszy, magister inżynier tam będzie leżał, no i projektant mody też.
|
|
Ich prezentacje na you tube są porażające!No, mozna nawet rzec przerazające.Narcyzm wysokiego kalibru.Bardzo ciekawa jestem porażenia, bądż przerażenia komisji .
|
|
Teraz dobrych kabaretów nie ma to mają okazję, przecież jak mówią, śmiech to zdrowie.
|
|
Dobrych kabaretów nie ma? No coś Ty fanka, stare ale jare.. https://youtu.be/W1eyzdpLOfk Kasia
|
|
No nareszcie nasz \"król\" łomżyński w Idolu.Facet ma naprawdę talent ale i poczucie humoru.Może domyślacie się dlaczego napisałem KRÓL?
|
|
Jak król, to może wszystko i w Idolu i w Mam Talent , gdzie się pokarze wszędzie porazi . ale tak naprawdę to brawo za odwagę.Wysoka samoocena to podstawa sukcesu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |