poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
serwis cb

Witam wszystkich
mam pytanie czy ma ktoś kontakt do kogoś kto zajmuje sie serwisem cb w Łomży. Najbardziej zależałoby mi na kontakcie do Bin Ladena podobno jest w temacie. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: serwis cb

na "19" wołaj o bin ladena

serwis cb

nie bardzo moge dlatego chce kontakt do niego

HEHE u tego pijaka servis nieradze bin laden ci nie naprawi tylko zepsuje. najblizszy fachowy serwis jest w ostrowi maz. jescze do komisu na przeciw jednoski zajrzyj moze tam cos poradza.

mteszl a moze napiszesz z czym masz problem...

Kolego Bin Laden raczej Ci zabardzo nie pomoże. On ma znikomą wiedzę, a jeżeli nawet to tak ogólnie więc sam rozumiesz. Ten klient naprzeciw jednostki wojskowej cóż... co by nie robił i tak zedrze z Ciebie jak żyd za matkę. Nie polecam. I tak jak tu już ktos wcześniej wspomniał. W Ostrowi Mazowieckiej lub Zambrowie, tam jest taki łepek co siedzi w temacie. Możesz jeszcze spróbować w "Springerze" na Krasce. Mają tam przedstawicielstwo "Presidenta" i też moga Ci pomóc. Powodzonka.

mam proble z presidentem valery a konkretnie ze squlchem tzn jak nim poruszam na boki to cos slychac ale proba jakiegokolwiek skrecenia konczy sie ze radio wycisza sie do min i ledwo slychac

Witam, wg. twojego opisu do wymiany jest potencjometr. Koszt części max.5 zł plus robocizna. (W twoim sprzęcie i lokalnych specach do 100 zł)

Pozdrawiam
MirekO

Bin Laden to żul spod blaszaka hehe z niego taki majster i service jak ze mnie ksiądz

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

mam pytanko odnosnie cb (był oddzielny watek ale nie moge go znalesc) mam zamiar sobie kupic i mysle o cb Cobra 19DX czy ktos ma takie sprzet ?? polecacie te cb ?? nowe kosztuje 200zł to chyba nie drogo co ?

a ja naprawiałem w nowo powstałym serwisie cb, to jest na ul. poznańskiej ,przy urzędzie celnym. Spoko ludek i ma wiedzę w tym temacie!

mam do sprzedania cb radia midland 199 nówki nie uzywane !! cena 150zl jakby kogos zainteresowalo to zapraszam na prezes1234@poczta.onet.pl

a czy te radyjka są na gwarancji!

Polecam serwis CB na poznanskiej obok urzedu celnego

rowniez polecam serwis cb na poznańskiej koleś ma pojęcie o radyjkach

Mam pytanie do Was co sadzicie o tych radiach i tej cenie i czy ta antena sie nadaje, chodz co do niej to mam zastrzezenia bo nie wyglada na jakas dobra. Alan 109 ?

http://allegro.pl/item502891742_radio_cb_alan_109_antena_hustler_ic100_oryginal.html

Miałam taki zastaw w swoim aucie. Radyjko średniej klasy a na antence ic-100 słyszalność max do 7km. ps.lepiej kup jakąś antenkę magnetyczną z dłuższym batem, np. ml-145 Sirio.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org