Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lampa papierowa,abażur |
Gdzie w łomży dostanę takie cos? http://allegro.pl/lampa-papierowa-lampion-klosz-kula-ikea-regolit-i2851100976.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lampa papierowa,abażur |
|
w pepco widzialem taka kule,w kolorze jasnej zieleni.. ale to jest sam klosz oczywiscie jesli masz juz kabel .
|
|
w asaj na legionów, w markecie budowlanym również na legionów.. ja tam kupowałam, spory wybór a i ceny niezbyt wygórowane :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
tez mozesz kupic na legionow w budowlanym takim zielonym na przeciwko jednostki wojskowej
|
|
sprawdz w oswietleniowym na legionow wizawi CTO
|
|
no czyli dokladnie to co napisałam, po co powtarzać ;] _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
zeby byc fajnym
|
|
a no chyba że tak, to istotny powód ;) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
:)
|
|
Ciekawe lampy z abażurami mają tutaj - może warto przejrzeć ich ofertę? Jestem wielka! całe 150 cm w kapeluszu :)
|
|
musialbys sie kawalek przejechac do bialego stoku, ale w auchanie widzialem pare misiesy temu, zerkaj sobie na gazetke auchan - prosze link :) bo nieraz tam mozna trafic na tego typu rzeczy, aczkowliek za czesto to nie lubie tam jezdzic, raz na pare miesiecy moze.. Krzysztof
|
|
|
|
Trenter napisał(a): > Tutaj masz fajne > lampalampa.pl/oswietlenie/lampy-wiszace]lampy > wiszące. Lampy potrafią dobrze urozmaicić wnętrze https://meble24.szczecin.pl/catalog/meble/dywany
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |