Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyposażenie sklepu |
Jak w temacie.Czy wie ktoś z was,gdzie w Łomży znajduje się taki sklep?Chodzi mi o zakup metkownicy żyłkowej.Z góry dziękuję za odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyposażenie sklepu |
krótka 12 ---------------------------------------------
|
|
A kojarzycie może takie zawieszki cenowe, takie żeby postawić na danym produkcie, lub powiesić w widocznym miejscu... Gdzie dostanę takie rzeczy?
|
|
Jeżeli chodzi o tabliczki okazja itp to jak się nie mylę to widziałem w aldzie na Piłsudskiego
|
|
Nie opłaca się kupować w sklepach stacjonarnych. Sprawdź sobie w internecie, np . http://www.profrost.pl/ Masz tam sporo produktów do wyposażenia sklepu i na pewno znajdziesz coś czego akurat potrzebujesz ;)
|
|
białystok firma next
|
|
niedługo na forum zostaną same trolle które będą przebijać się wklejaniem linków
|
|
Teraz każdy sklep można wyposażyć w Internecie.
|
|
Dokładnie, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać.
|
|
Po co w sklepie stacjonarnym terminal przenośny? Zdecydowanie polecam skupienie się na terminalu stacjonarnym, w Raiffeisen Polbank dzierżawa takiego jest przez 2 miesiące za darmo, więc początkowo nawet nie odczuje się kosztów.
|
|
No cóż, ja bym poszukała w sieci informacji, pewnie się znajdą do tego sklepy
|
|
Duży wybór regałow w dobrej jakości ma Mag Complex, zwłaszcza chodzi mi o klasyczne regały paletowe. Mocne wytrzymałe i łatwe w codziennej eksploatacji, nie ma problemów z przeładunkiem. Konkretniej o jakości ich wyposażenia masz napisane na https://www.mag-complex.pl/
|
|
następna PIS da z reklamą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |