Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe mieszkanie czy z drugiej ręki?? |
Chcemy kupić mieszkanie w Siechnicach no i w sumie nie wiemy czy poszukać czegoś z drugiej ręki czyli gdzieś u developera http://arbetdeweloper.pl/ czy może lepiej rozejrzeć się za ogłoszeniami od osób prywatnych ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe mieszkanie czy z drugiej ręki?? |
Ja też się nad tym zastanawiałam, ale w końcu z mężem zdecydowaliśmy się na mieszkanie w stanie deweloperskim. Postanwiliśmy, że najwyżej poczekamy z pełnym umeblowaniem a będziemy mieć nowe i ładne mieszkanie. W końcu postanowiliśmy do kredytu dobrać pożyczkę z Credy na bardzo uczciwych warunkach i wykończyliśmy slicznie mieszkanie. Zostawiam [link] jakbyście mieli ochotę spojrzeć na te pożyczki :)
|
|
Nowe mieszkanie czy z drugiej ręki?? |
Ja kupiłam stare/z drugiej ręki. Świetna lokalizacja, blisko duży parking ale i przystanek na wszystkie linie autobusowe, niedaleko przedszkole, szkoły, lekarz i ... kościół. Minus to wielka płyta.
|
|
Cudotwórca sam ze sobą gada.Nigdy nie kupuj w Siechnicach jak już to w Klapkowicach za lasem.
|
|
A kogo stać na nowe mieszkania?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |