Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet technik ul. kwiatkowa |
Witam. Ma ktoś jeszcze Internet od tego złodzieja? Czy ta firma dalej istnieje czy to tylko taki pic na wodę? Zero kontaktu. Jedynie telefoniczny i zbywa ludzi oraz robi z nich idiotow...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet technik ul. kwiatkowa |
Na Kwiatowej są dwie firmy, określ się...... Czy ty byś chciał aby w cenie abonamentu naprawiał ktoś Ci komputer? Oni z nikogo nie robią \"idiotów\" - Ty tylko ogarnij się i popatrz gdzie robisz błąd. Ja mam Orange, T-mobile, że nie wspomnę o Plusie - oni są dobrzy, że ...... odbierają telefon, a nie infolinia i wciskanie przez dwie godziny klawiatury... wybacz, cudze jest zawsze lepsze.....
|
|
po prostu ich olej i przestań płacić. Weź kup sobie jakiś usb podpinany pod kompa i będzie działał o niebo lepiej. Ja miałem technika i tak właśnie zrobiłem w 2009 roku. Jakbym miał umowę to za te ich prędkości od technika (nawet poczta się nie otwierała tak samo jak speedtest) upomniałbym się o kasę za abonament, a że było wszystko na gębę to po prostu im podziękowałem bigi2004
|
|
Bigi2004 To nie podpisywales umowy z nimi?
|
|
Wszystko na gębę od 2005 roku. Takie były czasy,ze w domu jednorodzinnym poza neostrada był tylko technik. Ale było minelo bigi2004
|
|
Możesz nie płacić ale nie posądzaj ludzi o złodziejstwo wolisz infolinię czy osobisty kontakt.Ja korzystam z nich i idzie wytrzymać to jest radio a nie kabel !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |