Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakiego sklepu brakuje w Łomży? |
j.w
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakiego sklepu brakuje w Łomży? |
Kolejnej biedronki :)? W przyszlych wyborach nie glosuje na Pana Chrzanowskiego!
|
|
Z lokalnymi produktami w normalnych cenach. Nie typu galeria ławeczka itp., tylko zwykły sklep z produktami od lokalsów. Np. przetwory, soki, owoce, warzywa, bimberek.
|
|
Ha ha bimberek! Nic z tego... towar robi się coraz bardziej ekskluzywny... Byłem na miodobraniu i potwierdzam, co tu napisane.... http://ciociagrazynka.piszecomysle.pl/2017/08/30/mioduszka/
|
|
Ooooo, wielu sklepów brakuje !!! i wcale tu nie widzę zdziwienia, żeby był porządny sklep typu Piotr i Paweł, a nie kolejnych Biedronek, Lidlów itp. Myślę, że IKEA by się zdała - najbliższa w Warszawie, a w naszym regionie bzik !!!! No wiele brakuje, zamiast małych brudnych, zapyziałych sklepików.
|
|
Hehe ...myślę, że sex shopu☺
|
|
sex shop na krótkiej chyba jest
|
|
drugi Kaufland bo za dużo bydła w jednym
|
|
Na krótkiej słaby wybór jak nie za krótkie to za małe.
|
|
IKEA -- Wesele na kasecie VHS lub Blu-ray? Nie masz jak odtworzyć? Przerób je na DVD! http://fb.com/PrzegrywanieKasetVideoVHSnaDVDLomza/
|
|
kerfura z dewocjonaliami czynnego całą dobę
|
|
A skąd to pytanie? Zamierzasz wejść w jakąś franczyzę? Bo ja własnie też z koleżanką nad tym myślimy, ale zastanawiamy się między właśnie franczyzą a butikiem z autorskimi ubraniami. Ale właśnie powstaje najważniejsze pytanie czy to się sprzeda i czy się opłaca. CO do rzeczy formalnych mamy już wszystko przemyślane. Znalazłyśmy nawet świetną firmę spolka.org , od której można kupić gotową spółkę i nie zamęczać się papierologią, więc teraz zostało tylko podjęcie decyzji co otworzyć?
|
|
Jak na moje to brakuje bardzo dobrze zaopatrzonej apteki. Gdzie nie pójdziesz to słyszysz tylko \"nie ma\". A na zamówiony lek też trzeba czasem długo czekać. Sąsiad mówił, że miał ostatnio nawet problem z dostaniem syropu na kaszel, jakiegoś levopront. Czy tylko u nas się tak dzieje, czy to w całym kraju jest problem z aptekami? Aż mnie to bardzo mocno zaczyna ciekawić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |