Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rachunek studencki - gdzie założyć? |
Niedługo zaczyna się rok akademicki. Możecie polecić mi jakiś dobry rachunek studencki? Najlepiej darmowy, do codziennego użytkowania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rachunek studencki - gdzie założyć? |
Załóż sobie jakieś darmowe konto- Idea, Nest, ewentualnie Raiffeisen z opłatą za kartę 3 zł. Po co Ci konto typowo studenckie? Jak się przy nim upierasz to Millenium 360 student- masz za darmo jak chociaż raz zapłacisz kartą.
|
|
A ja polecam Getin Bank przy Rondzie Kościuszki. Rachunek całkowicie bezpłatny, a dla studentów zwrot wpływu stypendium oraz 10% zniżki w Cinema City. I fajne karty. łomżanka
|
|
Getin Bank generalnie spoko. Nie wiem czy wiecie, że należy on do Leszka Czarneckiego - polskiego finansisty który dosyć dobrze sobie radzi. To jest ten sam który wybudował Sky Tower we Wrocławiu. Ale waracając do kont - moje propozycje to: - Nest Bank - mBank - Getin Na http://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-studenckich/ masz porównanie 17stu banków i ich ofert jeżeli chodzi o konta studenckie.
|
|
milenium i ing mają chyba spoko oferty za free
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |