Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysł na idealną imprezę w pracy? |
Szef kazał mi rozeznać temat, a ja kompletnie nie mam koncepcji. Może macie jakieś sprawdzone pomysły na taką integrację?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysł na idealną imprezę w pracy? |
sex grupowy
|
|
W sumie nie wiem... iść do klubu? A może jakiś wypad poza miasto?
|
|
assan18 no fajnie macie w robocie, nie powiem... Tak z kolegami z pracy... Strach zapytać gdzie pracujesz... Według mnie warto rozważyć jakiś tego typu wyjazd integracyjny dla firm - myślę, że wielu osobom coś takiego się spodoba. Jestem wielka! całe 150 cm w kapeluszu :)
|
|
Najlepsze imprezy robi MOPS.
|
|
Ci z Lublina już się zintegrowali http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/tragiczny-final-imprezy-integracyjnej-nie-zyje-49-letni-mezczyzna,n,1000204931.html
|
|
Właśnie w polsacie leciało o imprezie integracyjnej i wypadku śmiertelnym psycholog opowiadał że uczestnikom puszczeją hamulce na takich imprezach.
|
|
Wiadomo, że w przypadku wyjazdów, spotkań integracyjnych bezpieczeństwo jest bardzo ważne, każdy stara się dbać o to, żeby miło spędzić czas - dla mnie przynajmniej jest to ważne. Miło, że ktoś myśli o nas i chce nam zapewnić takie spotkanie, nie w każdej firmie tak się dzieje. W tym roku zainspirował nas artykuł http://cowidze.pl/paintball-dla-firm-pomysl-na-firmowy-wyjazd-integracyjny i mam nadzieję, że każdy weźmie udział w grze. Takie wspólne gry integrują pracowników i na to właśnie liczymy :)
|
|
Mi się wydaje, że najlepszym możliwym rozwiązaniem w tym przypadku jest po prostu poszperanie w Internecie. To się naprawdę bardzo często sprawdza. Pewnych rzeczy po prostu nie można wyjaśnić.
|
|
Impreza w pracy? Chyba najlepiej będzie, jeśli zleci się jej organizację jakiejś firmie.
|
|
lepiej jak zrobi sie to samemu. przynajmniej po ludzku, z usmiechem . radze tak sprobowac :) AJ Nowik
|
|
Też myślę, że lepiej zorganizować to we własnym zakresie. Będzie bardziej swojsko.
|
|
To już zależy. Ja bym wolała jednak firmę.
|
|
jojoanka nic ci nie da nabijanie sobie komentarzy trollu jeden
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |