Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie zrobić chrzciny |
Gdzie w Łomży lub okolicy polecacie zrobić przyjęcie po chrzcie? Jakie ceny i opinie lokali?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie zrobić chrzciny |
Polecam Swojskie Jadło na Nowogrodzkiej. Ogromnym plusem był dmuchany zamek dla dzieciaków. Kapitalny pomysł, pociechy wracały do rodziców jedynie po jakiś napój i dzięki temu rodzice mogli pobiesiadować. (chrzciliśmy w kwietniu b.r.)
|
|
bistro Apetyt ul. Księcia Janusza I wszystko ok.
|
|
Ja polecam Labirynt na Sikorskiego. Bardzo smaczne jedzenie i naprawdę jest tego sporo. Możesz dobrać sobie menu według własnych gustów bądź skorzystać z gotowego. Miła obsługa i pomagają się zabrać do domu. Cena tak jak w całej Łomży, więc naprawdę polecam a nie pożałujesz. Chrzciliśmy na początku sierpnia.
|
|
Motel zacisze Piatnica
|
|
My robiliśmy chrzciny w lipcu i wybraliśmy kompleks agroturystyczny w Dębowym Lesie w zabawce czy to Elżbiecin smaczne jedzenie super miejsce dla dzieci osiolek dużo miejsca do biegania i niedrogo
|
|
Sala Weselna Łapińscy w Starych Kupiskach położona przy drodze na Ostrołękę. Byłam tam na chrzcinach i mój syn miał tam przyjęcie komunijne. Byłam bardzo zadowolona i polecam.
|
|
Jak ktoś napisał wyżej,Labirynt .Robiliśmy tam chrzciny i byliśmy bardzo zadowoleni.
|
|
A jak jedzenie w tym Labiryncie?
|
|
Jak dla mnie to smaczne.
|
|
w kosciele
|
|
My robiliśmy chrzciny w Warce polesam super sale i oczywiście pyszne jedzenie ☺ i co do ceny nie drogo
|
|
Polecam Grację w Starych Kupiskach.Wcześniej dużo o tym lokalu dobrego słyszałam( catering,komunie,chrzciny,stypy) .Ja miałam okazję bawić się tam na weselu tydzień temu i tez powiem ,zę wszystko SUUUUUUPEEER.
|
|
Ja bym poszukał informacji na ten temat w Internecie... Mi się wydaje, że to jest jedno z najlepszych możliwych rozwiązań w tym przypadku :) Problemem nie jest to, co wy jecie, tylko to, co was zżera.
|
|
Mieliśmy przyjemność organizować przyjęcie w https://chrzcinyikomunie.pl/hotele/dwor-czarneckiego-wellness-spa z okazji Chrztu Sw. naszej córy w tej restauracji. Wszyscy goście razem z nami byli zachwyceni tym miejscem. Polecamy!
|
|
wypierdalaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |