Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okna i drzwi |
Temat stary jak forum i zaraz paru krzykaczy zapieni się ! Kiedyś też myślałam - ten problem mnie nie dotyczy ,ale... Jestem w trakcie budowy domu i już powoli się rozgladam , znajduje ulotki i zostaje,,najeżdzana ,,przez handlowców. Do dziś nie wiedziałam ,że mamy tyle firm okniarzy i dekarzy w Łomzy. Kogo i co polecacie ? Na co zwrócić uwagę ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okna i drzwi |
zwróć uwagę że wszyscy robią to samo z tych samych materiałów
|
|
To tak jak z samochodem. Możesz kupić nowy i za 40 tyś i 70 i 90 i wiecej, i każdy bedzie zachwalany przez sprzedawcę i każdym z salonu wyjedziesz ,ale co dalej .... jeżeli z czasem nie bedzie Ci odpowiadać , bedzie wymagać napraw lub wzrosną Twoje oczekiwania - to ,to autko możesz wcześniej czy pózniej , za wieksze lub mniejsze pieniadze sprzedać a okna ? -liczy się na ok.30 lat. Chyba ,że przewidujesz na 15 to Okj,
|
|
nasze okna sa z oknoplastu okna z krakowa nie wiem jak w innych firmach nie orientowalismy sie ale własnie wstawiasz raz na zycie?
|
|
Okna z krakowa są dobre i popieram , ale inne tez śa niczego sobie . Sprzedawca bedzie Ci zachwalał, wciskał i gwarantował ale Ty decydujesz . Ważne . - Kto jest producentem ,a nie kto sprzedaje ?/ im wiekszy i znany ma wszelakie badania ,kontrole i mniejsze prawdopodobieństwo kitu. -jaki profil i ile jest na rynku ? -opinie - Jakie szyby i jakie okucia ? pojawily sie tańsze zamienniki ze wschodu ! Pozostaje poczytać , sppwawdzić , dopilnować i misi być dobrze. Pozdrawiam
|
|
Po pierwsze bierz sredniej wielkości firmę - jeszcze nie jest zepsuta i mniej się ceni i bardziej sie stara , chce zaistnieć / małej nie - bo we wszystkim i na wszystkim bedzię oszczędzać / Po drugie okna - okna z dobrych i sprawdzonych materialów . osczednośś na ogrzewaniu i mniej przyjazdów serwisu - zadnych ciepłych montaży - tą kasą doposaż okna w lepsze klamki , hamulce itp
|
|
Tylko Domel .
|
|
Dziekuje za pomoc ,ale dalej nie wiem jaka firma . Imany twoja propozycja odpada to toksyczna firma , a co sądzicie o Jocz i Drutex ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |