Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenie samochodu |
Szukam firmy ubezpieczeniowej co ubezpieczo auto ale też i nie zedrza kasy !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenie samochodu |
Na giełczyńskiej jest biuro ubezpieczeniowe/CUK. Tam na pewno \"ubezpieczo\".
|
|
Ubezpieczo i nie zedrza kasy! :D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Myślałam, że nie ma takiej firmy :D
|
|
Ja poszłabym za powyższymi radami.
|
|
O kurde... przecież to wstyd tak pisać, Podstawówka wieczorowo czy za wysokie progi ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
natka518 Wydrukuj ten wątek i wal z nim do CUKu na Giełczyńsko. Myślę że dostaniesz specjalny rabat.
|
|
Jeśli szukasz dobrego i taniego ubezpieczenia komunikacyjnego to ja mogę polecić PZU. Firmę zna każdy, mają wyrobioną już przez lata markę, ja osobiście nie miałem nigdy problemów z ich wyceną albo dochodzeniem odszkodowań. Pod tym kątem to dla mnie czołówka TU w Polsce.
|
|
Witam! Mam pytanie dotyczące ubezpieczenia NNW (Następstw Nieszczęśliwych Wypadków) komunikacyjnego https://ubezpieczeniabielany.com/samochod/nnw/. Zastanawiam się, czy warto je wykupić jako dodatek do OC i AC, czy to tylko zbędny wydatek. Czy mieliście kiedyś sytuację, w której to ubezpieczenie okazało się naprawdę pomocne? Jakie kwoty odszkodowania można uzyskać w razie wypadku? Czy są jakieś pułapki w umowach, na które warto zwrócić uwagę? https://ubezpieczeniabielany.com/ubezpieczenia/oswiecim/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |