Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog pilne |
Kogo na nfz polecacie na pierwsza wizyte? Chodzi mi tylko o wystawienie dobrych tabletek antykoncepcyjnych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog pilne |
Ktoś sie wypowie ?
|
|
Chłopa Ci potrzeba a nie ginekologa.
|
|
Jak wyżej, a może ma skoro potrzebuje tabletek, idź do Ściany, dobry ginekolog.
|
|
Jak ma to niech go wykastruje.
|
|
A Pekala ? On jest rowniez endokrynologiem takze najpierw pewnie by Cie skierowal na badania poziomu hormonow przed przepisaniem tabletek tak jak powinno byc
|
|
I sprawdzi czy się nadajesz i czy wszystko tak jak powinno być.
|
|
A jak ma niby być? W poprzek ma mieć? A sprawdzi ten dla którego pigułki łykać będzie;) Dobra a teraz bez żartów, czy koniecznie musi być wizyta u Ciebie u lekarza na NFZ? Odnośnie Pana Pękały doszły mnie słuchy iż w Łomży na NFZ już nie przyjmuje, ale zastrzegam iż nie mam pojęcia czy to prawda, nie sprawdzałam gdyż mam innego lekarza ginekologa obecnie, ale z Panem Pękałą wiele lat temu miałam stycznośc i wspominam jako dobrego i rzetelnego lekarza. Kasia
|
|
Potwierdzam, doktor Pękała już nie przyjmuje w Łomży, pozostaje tylko wizyta prywatna w Zambrowie
|
|
No to będzie 500 + ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Niekoniecznie zawsze mogą łeb ukręcić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |