Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Murale |
Niewątpliwie panuje słuszna moda na murale. Niech tylko mi ktoś mi wytłumaczy, dlaczego te w naszym mieście lokowane są, jakby w krzakach. Niby wielkie, upamiętniające wielkie wydarzenia i ludzi, a w rzeczywistości skrywane po kątach. Nawet jeżeli zamiarem jest wydobycie feniksa z popiołów, to może najpierw wypadałoby te popioły delikatnie ogarnąć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Murale |
niech mi ktos wytłumaczy takze dlaczego niema muralu sp. prof. Lecha Kaczynskiego broniacego Gruzii przed czolgami Putina? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mamy 8 piętrowe wieżowce..... lub galerie veneda.... ale tak bez jaj zgadzam się z tematem ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
Lech Kaczyński był by nie widoczny..... dobra do potem idę śiedziec .... ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
A kim on był ten mały człowiek żeby u murale robić bez przesady...z tym wawelem to też jaja ..królem był czy co?
|
|
co sklep widać zimnego Lecha
|
|
I kolejny powazny temat poszedl z komentarzami forumowych pajacow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |