Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep laboratoryjny |
Gdzie znajdę mikroskopy, specjalne szafki zamykane na zamek elektroniczny itd do laboratorium? Bardzo proszę o pomoc bo nie mogę nic znaleźć a jest to pilne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep laboratoryjny |
Nie wiem czy stacjonarnie w Łomży coś takiego znajdziesz. Polecam szukać w sieci. Na allegro, ewentualnie sklepów również powinno byc dość sporo. Dobry jest na przykład ten sklep laboratoryjny - w ostatnim czasie zamawiałem tam kilka zlewek do szkolnego laboratorium. Wprawdzie sprzętu elektronicznego raczej nie bedą tam mieli, ale wszystko pozostałe co jest potrzebne w laboratorium juz tak. Joł joł
|
|
Orientuje się ktoś czy w Łomży jest sklep z wyposazeniem do laboratorium, w ktorym kupię cieplarkę laboratoryjną?
|
|
********** TROLLU Autor: Karp30 (---.opera-mini.net) Data: 15-04-14 17:48 Sprzedaż mieszkania w obecnym czasie to nie jest taka prosta sprawa. Chodzi o to, że na rynku mamy obecnie dużą podaż mieszkań. Patrzę na koszta kredytów hipotecznych na http://www(LINK) i trzeba to podkreślić, że były one kiedyś tańsze. Z moich obserwacji wynika, ze większość ludzi czeka na rozwój sytuacji. Autor: Karp30 (---.dynamic.mm.pl) Data: 01-04-14 10:32 Niemniej jednak te kilkanaście groszy na jednym euro czy funcie to jest różnica przy większej sumie. Sam wolę oszczędzać tak więc warto jest korzystań na przykład z takich stron(LINK) - na tej akurat znajduje się zestawienie kursu euro we wszystkich bankach tak więc warto jest zerknąć, który jest najkorzystniejszy. Pozdrawiam. Autor: Karp30 (---.dynamic.mm.pl) Data: 02-06-14 09:14 A moim zdaniem kredyt konsolidacyjny może byc dobrym rozwiązaniem - jeśli w zasadzie nie jedynym... Dzięki niemu płacimy jedna ratę i kredyt jest rozłożony na dłuższy okres. Wprawdzie suma do zapłacenia będzie większa jednak jest to momentami jedyne rozwiązanie. Tu (LINK) znajduje się dobre zestawienie takich kredytów - zerknijcie sobie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |