Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znalazłem obrączkę |
Dziś w dość ruchliwym miejscu w Łomży, około czternastej, znalazłem obrączkę. Tą drogą chcę ją zwrócić osobie, która zgubiła. Proszę o podanie w wiadomości: 1) Jak wygląda obrączka, z czego jest wykonana, czy ma dodatkowe elementy, itp. 2) Jaki napis jest wygrawerowany na wewnętrznej stronie? 3) Ewentualnie, gdzie ją zgubiono? Wiadomości proszę wysyłać na czasowy email: box505@wp.pl Ponieważ nie będę bawił się w skrzynkę korespondencją odpowiadającą wszystkim jak leci, ustalam zasadę. Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi w ciągu 24 godzin, niestety nie znalazłem Twojej obrączki... Wiadomość dostanie osoba, która prawidłowo opisze cechy obrączki, umówimy się i będzie cieszyła się z odzyskania zguby. Będę oczekiwał odzewu 14 dni, do 28 lipca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znalazłem obrączkę |
Ponieważ ogłoszenie zniknęło wśród starszych wiadomości, dodam komentarz, by było wyżej. A nuż osoba, która zgubiła tą obrączkę je zauważy... Wśród osób, które dotychczas pisały, niestety, nie znalazłem opisywanych obrączek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |