Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KARTONY DO PRZEPROWADZKI |
Witam. Czy orientuje się ktoś z Was gdzie w Łomży można kupić kartony/pudełka do przeprowadzki? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KARTONY DO PRZEPROWADZKI |
Popytaj w dużych sklepach spożywczych. Może dadzą ci za darmo:)
|
|
u producenta zapytaj armapak na towarowej 86218 4448 lub 502 248 208 Pozdrawiam.
|
|
Ja kupiłam przez internet takie wielkie, ale w sumie to nie warto było. Równie dobrze można popytać w sklepach - tam mają tego mnóstwo i często wyrzucają. Najlepiej przyjdź wcześnie rano, wtedy wyrzucają. Można też spróbować popytać w hurtowniach - tam też tego sporo. Powodzenia :) Marta
|
|
Dziękuję serdecznie za pomoc :)
|
|
w jednaczewie jest producent kartonow
|
|
sklepy duże - biedronka, stokrotka ---------------------------------------------
|
|
Już zaraz \"od producenta\", \"kup nowe\" - po co na co? Z mojego sklepu makulaturę odbiera firma która się w tym specjalizuje, tzn skupują kartony. Od nich często biorę kartony na wysyłki. Mają duży wybór i w bardzo dobrym stanie. Tylko trzeba się dogadać co i jak bo na bieżąco je belują, a tak to mogą odłożyć. Firma P.H. Jurpol, biuro handlowe mają na ul.Harcerskie 1 Resztę sobie wygoglujesz Pozdr
|
|
Kundegunda78 na tej Harcerskiej 1 to jest firma, która odbiera makulturę i od nich można wziąć kartony za darmo czy się płaci? Bo nie zrozumiałam
|
|
za darmo to tylko w sklepach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |